Schaatsjongleur

Schaatsjongleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Schaatsjongleur.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze Schaatsjongleur is niet de eerste de beste jongleur. Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire schaatsshows.

Charmante schaatsact

Winterse plaatjes krijgen een verrassende nieuwe lading. Holiday on ice voor uw eigen ogen. Charmant danst en springt de jongleur over het ijs. Als korte act, of doorlopend om mensen tijdens uw evenement uit te nodigen om het ijs op te komen. Eventueel ook aanpasbaar aan het thema van uw evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schaatsende kerstboom?

*Bij extreme kou, regen en wind wordt de act aangepast of in overleg afgelast. 

Boeken of een optie plaatsen voor Schaatsjongleur?

Voor meer informatie over Schaatsjongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Schaatsjongleur

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25672 mensen

Specificaties van Schaatsjongleur

  • Tijdsduur: 2 of 3 x 30 minuten binnen 4 uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Schaatsjongleur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Schaatsjongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.