Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze Voetbal Jongleur is niet de eerste de beste jongleur. Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire voetbalshows van 2 tot 50 minuten. Met charme en plezier weet hij met gemak het hart van uw publiek te stelen. 

Marco jongleert met 5 voetballen

Hebben de meeste voetbalelftallen al moeite om 1 bal in het team te hoeden, Marco jongleert en manipuleert er schijnbaar zonder moeite 5. Met een show of een presentatie wordt uw publiek razendsnel meegenomen in een wereld van verbazing en plezier. Mogelijk in (uw) sporttenue, met een casual uitstraling of in pak.

Inzetbaar tijdens openingen, bedrijfsfeesten, (sport)gala's, straattheaterfestivals en workshops.

Boeken of een optie plaatsen voor Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo?

Voor meer informatie over Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24961 mensen

Specificaties van Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

  • Tijdsduur: 3 uur met 3 x showblok van 30 min.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.