Manuel Broekman

Manuel Broekman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Manuel Broekman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Na het spelen in een aantal Nederlandse films, was Manuel vanaf 2010 was Manuel te zien in de populaire BNN serie “Feuten”. Daarin vertolkt hij de hoofdrol van Bram Wagtmans in seizoen 1, 2 en 3. Manuel is ook te zien in de film “Feuten: Het Feestje”. 
 
Voor BNN was hij tevens te zien als presentator van “Spuiten en Slikken”. Manuel leende daarnaast zijn stem aan een aantal radio-reclames.

In de jaren 2014 en 2015 is Manuel erg succesvol in meerdere bioscoopfilms en series

  • Waaronder Hartenstraat
  • Rechercheur Ria
  • Pak van mijn Hart
  • de gouden film “Homies”
  • en de spetterende komedie “Ja, Ik Wil!”

Naast acteren is Manuel ook vast model voor een aantal grote Nederlandse en buitenlandse merken

Tevens heeft Manuel naast acteren en modellenwerk nog een andere grote hobby die hij eveneens succesvol heeft kunnen omzetten in een drukke baan, namelijk het optreden als MC van het succesvolle DJ-duo ‘Manuel & Geza’ samen met mede-acteur en vriend Géza Weisz.
 
Deze Manuel & Geza shows zijn zich als een razende gaan vermenigvuldigen en daarom zit Manuel, naast het MC’en in clubs door het gehele land en abroad, ook de laatste tijd wekelijks in de studio omdat hij binnenkort samen met Géza voor het eerst hun eigen producties en nummers gaat uitbrengen.
 
Manuel Broekman is te boeken als presentator, evenement host en MC.

Boeken of een optie plaatsen voor Manuel Broekman?

Voor meer informatie over Manuel Broekman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Manuel Broekman

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36988 mensen

Specificaties van Manuel Broekman

  • Tijdsduur: 1 x 180 minuten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Manuel Broekman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Manuel Broekman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.