DJ Géza Weisz

DJ Géza Weisz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Géza Weisz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Acteur en presentator Géza Weisz is bekend van de film Alleen Maar Nette Mensen en het programma Expeditie Robinson 2013. Hij speelt in de populaire serie Verliefd op Ibiza en hij vertolkt de rol van Wiplala in de gelijknamige familiefilm die eind 2014 draait in de bioscoop. Daarnaast is hij één van Amsterdam's meest gewilde DJ's en heeft hij zijn eigen partyconcept Het Klassenfeestje.

Gezá Weisz is te boeken als DJ en Presentator.

 

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Géza Weisz?

Voor meer informatie over DJ Géza Weisz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Géza Weisz

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37514 mensen

Specificaties van DJ Géza Weisz

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten, 1 x 180 minuten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Géza Weisz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Géza Weisz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.