Nikkelen Nelis - Jan Plezier

Nikkelen Nelis - Jan Plezier boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nikkelen Nelis - Jan Plezier.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Straatmuzikant Jan kan zijn vrolijke muzikale klanken, al lopend tussen het publiek door, laten klinken. Deze Nikkelen Nelis is uitermate geschikt voor optredens in winkelcentra's, op markten, beurzen en braderiën, tuinfeesten, bejaarden/verzorgingstehuizen of welk feestelijke gebeurtenis dan ook. 

Een werkelijk feestje met Jan

Op zijn rug draagt Jan zijn grote trommel zoals we dat kennem van Nikkelen Nelis. Natuurlijk ontbreken de accordeon en de belletjes niet.

Gehuld in een boerenkiel, met boerenpet en gele klompen, maakt Jan er altijd weer een feestje van..!  

Boeken of een optie plaatsen voor Nikkelen Nelis - Jan Plezier?

Voor meer informatie over Nikkelen Nelis - Jan Plezier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nikkelen Nelis - Jan Plezier

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20816 mensen

Specificaties van Nikkelen Nelis - Jan Plezier

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Nikkelen Nelis - Jan Plezier

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nikkelen Nelis - Jan Plezier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.