Onderhoud Facebook Pagina - Service

Onderhoud Facebook Pagina - Service boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Onderhoud Facebook Pagina - Service.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heeft u al een Facebook pagina voor uw winkelcentrum?

Een bedrijven Facebookpagina is eigenlijk een soort van website / blog waarop u al het nieuws, acties en wetenswaardigheden over uw winkelcentrum kunt plaatsen.

In vele gevallen effectiever dan een gewone website. De pagina moet geliked worden. En iedereen die de pagina liked, krijgt automatisch updates van de pagina. Aangezien veel mensen tegenwoordig op Facebook zitten en een smartphone of tablet hebben, zullen zij de updates snel te zien krijgen. 
Iedereen checkt via zijn smartphone of tablet wel een paar keer per dag zijn facebookpagina en tussen de berichten zullen ook de berichten van uw winkelcentrum te zien zijn.

Op deze manier hoeft u er dus geen moeite voor te doen mensen voor nieuws naar uw website te krijgen. U brengt via Facebook het nieuws heel gemakkelijk naar de mensen toe.

Voorbeelden van nieuws zijn:

  • Het winkelcentrum organiseert een extra koopavond.
  • Er is een nieuwe winkel geopend in het winkelcentrum.
  • U organiseert een dag met entertainment.
  • Er vindt een consumentenactie plaats.

Wij helpen u met het opstellen en onderhouden van uw Facebook pagina.

Uiteraard bent u als lid van een winkeliersvereniging ook zelf ondernemer en heeft u vaak de tijd niet om ook nog eens de facebook pagina bij te houden. U hoeft er zelf geen tijd aan te besteden en uw pagina blijft toch up to date.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze service, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een afspraak. 

Boeken of een optie plaatsen voor Onderhoud Facebook Pagina - Service?

Voor meer informatie over Onderhoud Facebook Pagina - Service kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Onderhoud Facebook Pagina - Service

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Service voor Winkelcentra om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18434 mensen

Specificaties van Onderhoud Facebook Pagina - Service

  • Tijdsduur: in overleg
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Onderhoud Facebook Pagina - Service

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Onderhoud Facebook Pagina - Service kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.