De Apres Ski Discoshow

De Apres Ski Discoshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Apres Ski Discoshow.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Apres Ski Discoshow betekend een avond lekker uit je dak gaan met de beste Apres ski dj's.

Stel je een avond voor waarbij je helemaal uit je dak kunt gaan op de allerbeste Apres ski hits, gepresenteerd door top Apres ski dj's. Het is tijd om je lederhosen en dirndl aan te trekken, want de Apres Ski Discoshow brengt je de gezelligste en meest feestelijke avond met Apres ski muziek om uit volle borst mee te zingen en op te dansen.

Deze show is alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond. Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon van een goed feestje houdt, de Apres Ski Discoshow heeft voor elk wat wils. En voor degenen die zelf niet willen zingen, is er altijd de mogelijkheid om een Apres ski zanger in te schakelen om het feest naar een hoger niveau te tillen.

Een Sneeuwbui van Plezier, meezingen en Dansen!

Alsof de muziek en sfeer niet genoeg zijn, kun je ook genieten van een regelmatige sneeuwbui om helemaal in de Apres ski stemming te komen. De show wordt geleverd met een uitgebreid decorpakket, inclusief Apres ski decor, een skihut, bomen en zelfs echte ski's.

Alles Wat Je Nodig Hebt

De Apres Ski Discoshow wordt compleet geleverd met een professionele geluidsinstallatie en verlichting die geschikt is voor maximaal 500 personen. En als je wilt, kunnen we zelfs je locatie verder aankleden en de juiste sfeer creëren voor een onvergetelijke avond.

Kortom, de Apres Ski Discoshow staat garant voor een feest dat je nog lang zult herinneren. Dus trek je beste Apres ski outfit aan en maak je klaar om te dansen, zingen en genieten van de gezelligste Apres ski avond ooit!

Boeken of een optie plaatsen voor De Apres Ski Discoshow?

Voor meer informatie over De Apres Ski Discoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Apres Ski Discoshow

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27320 mensen

Specificaties van De Apres Ski Discoshow

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: standaard set
  • Reiskosten: Inclusief 50 km vanaf Heinenoord v.v, hierna € 0,50 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor De Apres Ski Discoshow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Hj van Oort transport

  • Door: F Verwoerd
  • Locatie: Eck en Wiel
  • Datum:

Ondanks het kleine groepje wat we al met al (helaas) hadden toch 1 groot feest gehad.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor De Apres Ski Discoshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Apres Ski Discoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.