Crazy Pianos on Tour

Crazy Pianos on Tour boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Crazy Pianos on Tour.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Crazy Pianisten, bekend van hun geweldige optredens in restaurants en bars, zijn nu beschikbaar voor boekingen bij u op locatie! Wij hebben een sensationele Crazy Piano's setting samengesteld die elk feest transformeert tot een onvergetelijke gebeurtenis, waar dan ook.

Dit unieke concept is ontstaan uit de enthousiaste reacties van onze gasten in restaurants en bars, en we zijn nu klaar om deze bruisende ervaring naar uw bedrijfsfeest of evenement te brengen. Onze show omvat niet alleen de opvallende knalrode vleugels, maar ook een indrukwekkend drumstel en natuurlijk de getalenteerde Crazy Pianisten zelf.

Boek de feestelijkheid zelf met crazy pianos 

Bij het samenstellen van de setting hebben we veel aandacht besteed aan de entourage en decors, waardoor u zich in een echte pianobar waant. Onze pianisten zullen de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts, zowel achter, op als onder de opvallende rode piano's. Bereid u voor op een avond vol muzikale virtuositeit, entertainment en onverwachte wendingen die uw gasten gegarandeerd zullen verrassen en vermaken.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid, de Crazy Pianisten staan garant voor een feestelijke sfeer waar nog lang over nagepraat zal worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer nu de Crazy Piano's voor een onvergetelijke happening bij u op locatie!

Crazy Pianos on Tour bestaat uit:

  • 2 Pianisten
  • 1 Drummer
  • 1 Saxofonist
  • Inclusief geluid tot 500 personen
  • Inclusief licht

Naast Crazy Pianos on Tour kan je bij ons ook andere Bands boeken

Boeken of een optie plaatsen voor Crazy Pianos on Tour?

Voor meer informatie over Crazy Pianos on Tour kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Crazy Pianos on Tour

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45781 mensen

Specificaties van Crazy Pianos on Tour

  • Tijdsduur: 3 uur ( 1 x 75 min en 1 x 90 min)
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Crazy Pianos on Tour

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Crazy Pianos on Tour kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.