Irene Moors - Presentatrice

Irene Moors - Presentatrice boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Irene Moors - Presentatrice.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Irene begon in 1988 haar TV carrière bij de NCRV. Ze presenteerde daar het kinderprogramma ‘Dit is Disney’. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven en was ze in het begin ook omroepster.

Irene Moors en Carlo Boszhard een gouden koppel goed voor vele televisieprogramma's 

Na het programma 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde. Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 Youen de TV Kantine de bekendste titels zijn. Samen wonnen zij vele tv prijzen zoals de Margriet Kinder TV Prijs, de Zilveren TV Ster, de Beeld en Geluid Award, de Montreux Comedy Award en de Gouden Televizier Ring.

Irene Moors preseteerde in haar carrière al vele televisieprogramma's 

Irene heeft in de ruim 26 jaar dat ze voor RTL werkte, 35 verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd zoals Eigen Huis & Tuin, De Bachelor en Let’s Dance. Irene is vanaf maart 2016 3 jaar lang te zien geweest bij SBS6. Daar presenteerde zij onder andere De Perfecte Vraag, Topper Gezocht en Naar Bed met Irene.

Tegenwoordig zet Irene zich in voor diverse projecten

Zoals het online leefstijlplatform FoodFirst Network en De Vriendenloterij. Dit tv-seizoen was ze te zien als jurylid van het populaire RTL4 programma Dancing with the Stars en neemt ze de presentatie op zich van het programma Doorbakken bij Omroep MAX. Voor het 11de seizoen van de TV Kantine staan de opnames inmiddels in de agenda.
 
Irene heeft in haar carrière 9 (kinder)CD’s volgezongen en is er veel materiaal op DVD verschenen (oa Pittige Tijdenen de TV Kantine). Verder heeft Irene radio gemaakt, een rol gespeeld in diverse films, voice-overs verzorgd en tekenfilmstemmen ingesproken. Ook in het theater is Irene actief geweest (oa ‘Kerst met een grote K’ met Karin Bloemen).
 
Van 2016 tot 2019 was Irene jurylid van de Musical Awards.

Irene is op o.a. (bedrijfs-) evenementen in te zetten als presentatrice

  • Reclamecampagnes
  • TV/radio commercials
  • Acteerwerkzaamheden
  • Voice-over werkzaamheden
  • Product promotie

Boeken of een optie plaatsen voor Irene Moors - Presentatrice?

Voor meer informatie over Irene Moors - Presentatrice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Irene Moors - Presentatrice

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26268 mensen

Specificaties van Irene Moors - Presentatrice

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Irene Moors - Presentatrice

Biografie 
 
Zij presenteert de gezellige talkshow op de zondagmiddag, samen met Carlo Boszhard: 'Life & Cooking'.
Ook is zij het gezicht van 'The Bachelor', en er is een nieuwe zaterdagavond-show (De Carlo en Irene Show), wederom met Carlo.
 
In het jaar 2002 ontving Irene de Zilveren Televizier Ster. Een publieksprijs voor de beste TV vrouw van dat jaar.
 
Irene Moors is geboren op 18 juni 1967 in Alkmaar en moeder van Rosalie ('98) en Tijn ('02). Na de Havo, een opleiding tot medisch secretaresse en het behalen van het diploma NIMA-A belandde Irene Moors op de marketingafdeling van het weekblad Donald Duck.
 
In 1988 werd zij 'ondekt' door de NCRV, waar zij het televisie-programma 'Dit is Disney' ging presenteren.
In 1989 is Irene bij RTL 4 terecht gekomen, waar zij het kinder-programma Telekids gestalte heeft gegeven.
 
Na vier jaar het programma alleen te hebben gepresenteerd, kreeg Irene gezelschap van Carlo Boszhard. Al gauw bleken Carlo en Irene een perfect presentatieduo te zijn en sinds die tijd worden Carlo en Irene in één adem genoemd. Door het neerzetten van komische typetjes in o. a. 'Pittige Tijden' was Telekids niet alleen populair bij kinderen, maar ook bij studenten en volwassenen.
 
In 1996 zijn Irene en Carlo vereeuwigd als wassenbeeld bij Madame Tussaud in Amsterdam. Ze zijn daar nog steeds te bewonderen. In 1997 ontvingen zij De Margiet Kinder TV Prijs. Een publieksprijs voor het beste kinderprogramma. In navolging van het succes van Telekids presenteerde Irene met Carlo als eerste in Nederland een popconcert speciaal voor kinderen. Zo was er in 1997 het Pittig Popconcert vanuit een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht en in 1999 en 2000 vanuit een uitverkocht Ahoy in Rotterdam.
 
Irene heeft samen met Carlo voor Telekids vier films gemaakt, te weten: Het Geheim van de Zonnesteen (1996), De Parel van de Woestijn (1997), De Vloek van Griebelstein (1998) en Het Monster van Toth (1999).
 
Op lokatie is Irene jarenlang aktief geweest met o. a. de Telekids Roadshow, de Smurfen House Tour, de Kids Music Party en een theatertour samen met Carlo. De liedjes zijn bekend van haar Telekids-, Smurfen- en Kids Music Party CD's, waarvan de 2 Smurfen CD's ooit vijf maal platina behaalden. Irene heeft in totaal 9 CD's gemaakt (waarvan 3 samen met Carlo)!.
 
Irene heeft Telekids, na een succesvolle periode van 10 jaar, op 2 oktober 1999 afgesloten.
 
Vanaf september 2000 presenteert Irene iedere zondagmiddag tussen 17. 00 en 19. 00 uur samen met Carlo Boszhard en Meesterkok Rudolph van Veen het succesvolle live-programma Life & Cooking. Inmiddels is dit programma al 4 seizoenen op de buis. (40 afleveringen per seizoen).
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Irene Moors - Presentatrice

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Irene Moors - Presentatrice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.