Irene Moors - Presentatrice

Irene Moors - Presentatrice boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Irene Moors - Presentatrice.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Irene begon in 1988 haar TV carrière bij de NCRV. Ze presenteerde daar het kinderprogramma ‘Dit is Disney’. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven en was ze in het begin ook omroepster.

Irene Moors en Carlo Boszhard een gouden koppel goed voor vele televisieprogramma's 

Na het programma 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde. Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 Youen de TV Kantine de bekendste titels zijn. Samen wonnen zij vele tv prijzen zoals de Margriet Kinder TV Prijs, de Zilveren TV Ster, de Beeld en Geluid Award, de Montreux Comedy Award en de Gouden Televizier Ring.

Irene Moors preseteerde in haar carrière al vele televisieprogramma's 

Irene heeft in de ruim 26 jaar dat ze voor RTL werkte, 35 verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd zoals Eigen Huis & Tuin, De Bachelor en Let’s Dance. Irene is vanaf maart 2016 3 jaar lang te zien geweest bij SBS6. Daar presenteerde zij onder andere De Perfecte Vraag, Topper Gezocht en Naar Bed met Irene.

Tegenwoordig zet Irene zich in voor diverse projecten

Zoals het online leefstijlplatform FoodFirst Network en De Vriendenloterij. Dit tv-seizoen was ze te zien als jurylid van het populaire RTL4 programma Dancing with the Stars en neemt ze de presentatie op zich van het programma Doorbakken bij Omroep MAX. Voor het 11de seizoen van de TV Kantine staan de opnames inmiddels in de agenda.
 
Irene heeft in haar carrière 9 (kinder)CD’s volgezongen en is er veel materiaal op DVD verschenen (oa Pittige Tijdenen de TV Kantine). Verder heeft Irene radio gemaakt, een rol gespeeld in diverse films, voice-overs verzorgd en tekenfilmstemmen ingesproken. Ook in het theater is Irene actief geweest (oa ‘Kerst met een grote K’ met Karin Bloemen).
 
Van 2016 tot 2019 was Irene jurylid van de Musical Awards.

Irene is op o.a. (bedrijfs-) evenementen in te zetten als presentatrice

  • Reclamecampagnes
  • TV/radio commercials
  • Acteerwerkzaamheden
  • Voice-over werkzaamheden
  • Product promotie

Boeken of een optie plaatsen voor Irene Moors - Presentatrice?

Voor meer informatie over Irene Moors - Presentatrice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Irene Moors - Presentatrice

Deze act is bekeken door 17209 mensen

Specificaties van Irene Moors - Presentatrice

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland