Presentator Eddy Zoëy

Presentator Eddy Zoëy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Eddy Zoëy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
In de zomer van 1997 begint Eddy als TV-presentator bij TV-Oost. In september 1998 start hij ook bij BNN op de nationale televisie. Eddy’s liefde voor muziek in combinatie met z’n presentatorschap, mondt in 2005 uit tot een weekendjob als 3FM-DJ. Ook is Eddy een geoefend stemmen-inspreker en wordt hij na verschillende animatierollen gevraagd de volledige stemmenregie van de animatiefilm ‘The Simpsons Movie’ op zich te nemen. 

Van presentator op televisie en radio tot kunstenaar

De kunstacademiejaren heeft Eddy nooit losgelaten; hij schildert en exposeert. Zijn pop-art-achtige doeken zijn hier op de site te zien.Het theater wordt vanaf 2013 een nieuwe liefde voor Eddy, waarin hij ondertussen al met 5 initiatieven op de planken gestaan heeft, allen met verhalen en liedjes. In 2015 voegt Eddy het boek ‘Eeuwige Roem’ aan z’n CV toe.

 
2015, 2017 & 2019 zegt Eddy ‘ja’ tegen wat acteerklussen en zien we ‘m in Spangas in Actie, Misfit & Misfit 2.

Eddy ’n multi-talent? Misschien. 

Zelf zegt hij: “ik heb naast m’n familie en kids maar drie échte interesses. Muziek, kunst en natuur. Die zijn er al sinds m’n kindertijd. Al het andere aan disciplines is gewoon extra werk.” 
Wat betreft nu en de toekomst: Eddy blijft nieuwe dingen opstarten, en al z’n voorgaande disciplines combineren.

Momenteel is Eddy:

  • de vaste stem van National Geographic, waar hij af en toe ook reportages voor maakt. 
  • 1 kwartaal per jaar theatertourend met de Eddy Zoëy Band; ’s avonds in de theaters door ’t land, én overdag op scholen met ’n speciaal educatief programma.
  • presentator bij Leith (een Deense succesformule die sinds 2016 ook in NL als society opereert).
  • presentator van ‘Natuurlijk Zoëy’, op RTV-Utrecht.
  • betrokken als artiest/schrijver/uitvoerende/producer van verschillende muziekinitiatieven (zie CV).
  • artiest, of ‘recording artist’ (zoals ze dat zo mooi in de US & UK zeggen): Eddy released dus zelfgeschreven, gezongen en gespeelde tracks. Meestal meerdere per jaar, en allemaal vindbaar op Spotify, iTunes, e.d.
  • regisseur en/of producent van verschillende TV & online initiatieven (zie CV).

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Eddy Zoëy?

Voor meer informatie over Presentator Eddy Zoëy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Eddy Zoëy

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28004 mensen

Specificaties van Presentator Eddy Zoëy

  • Tijdsduur: 1 x 180 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Eddy Zoëy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Eddy Zoëy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.