The Jazzy Voice of Jan Versteegh

26/04/2016

Tv-presentator Jan Versteegh is winnaar van het programma It Takes 2. 

Een zangprogramma van Talpa op RTL 4 waarin bekende Nederlanders met een ander beroep dan muzikant gecoached werden door profs als Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon

Als enige presentator in Nederland brengt hij speciaal voor de zakelijke markt de unieke combinatie van zijn bijzondere jazzy stemgeluid en zijn eigenwijze presentatiestijl.

Jazzy dagvoorzitterschap

Organiseert u binnenkort een congres, seminar of bedrijfspresentatie en zoekt u een bijzondere invulling? Jan Versteegh brengt zijn twee liefdes samen in een zakelijke mix. Als presentator wordt Jan al jaren geboekt op diverse businessevents om met zijn eigentijdse, interactieve en vrolijke manier het programma te presenteren. Vanaf nu is het ook mogelijk om Jan te boeken in combinatie met muzikale intermezzo’s. Terwijl hij uw event op professionele wijze host zal hij daarnaast ook op diverse momenten uw gasten verwonderen met zijn jazzrepertoire. Door deze toevoeging dient hij uw gasten een energie injectie toe waardoor een ieder uw boodschap nog beter zal absorberen.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Versteegh

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Versteegh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.