Jan Versteegh

Jan Versteegh boeken voor jouw evenement? | JB Productions Jeroen Werkhoven

Jan Versteegh boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan Versteegh.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan Versteegh aan de slag als presentator van het programma "Campus" bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; produceren en presenteren

Thrill-seeker, adrem en ietswat schurend, een presentator, verslaggever, radio- en televisieman met een fris karakter.

Hij verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het jongerenprogramma 'Zooi' op TV Rijnmond/TV West. Actief draait hij mee op de redactie, waar hij om leert gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Redbull Knock Out Race. Dit leert hem live televisie te maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op Jan zijn eigenwijze wijze; adrem en ietwat schurend.

Jan Versteegh is in te zetten voor vele evenementen.

Als presentator wordt Jan al jaren geboekt op diverse businessevents om met zijn eigentijdse, interactieve en vrolijke manier het programma te presenteren. Vanaf nu is het ook mogelijk om Jan te boeken in combinatie met muzikale intermezzo’s. Terwijl hij uw event op professionele wijze host zal hij daarnaast ook op diverse momenten uw gasten verwonderen met zijn jazzrepertoire. Door deze toevoeging dient hij uw gasten een energie injectie toe waardoor een ieder uw boodschap nog beter zal absorberen.

Naast Jan Versteegh vindt u bij ons ruim aanbod met andere presentatoren en presentatrices.

  • Hier vindt u een overzicht met al onze presentatoren en presentatrices.

Boeken of een optie plaatsen voor Jan Versteegh?

Voor meer informatie over Jan Versteegh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan Versteegh

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 61437 mensen

Specificaties van Jan Versteegh

  • Tijdsduur: 1 x 180 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Versteegh

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Versteegh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.