Julia Zahra

Julia Zahra boeken of inhuren? | JB Productions Fotograaf: Maartje Rempt

Julia Zahra boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Julia Zahra.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Julia Zahra, voorheen Julia van der Toorn, uit team Marco Borsato was op haar 17e de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland!

Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer 'Oops... I Did It Again' blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100. 

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum Julia van der Toorn te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R'n B.

Julia Zahra in de beste Zangers van Nederland

Julia Zahra gooide het hele seizoen al hoge ogen tijdens het AVRO-TROS programma De Beste Zangers van Nederland, maar uiteindelijk heeft ze het programma ook gewonnen samen met Frans Duijts. 

De zangeres schoot onlangs de iTunes hitlijst in met haar akoestische versie van 'Just An Illusion', een cover van BZN. Het programma trok het hele seizoen al vele kijkers, en de laatste aflevering zelfs 1,2 miljoen! 

Boeken of een optie plaatsen voor Julia Zahra?

Voor meer informatie over Julia Zahra kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Julia Zahra

Deze act is bekeken door 63274 mensen

Specificaties van Julia Zahra

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon

Reviews voor Julia Zahra

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Julia Zahra JB_2729
  • Door: Michelle Verhoeven
  • Locatie: Waalwijk
  • Datum:

Het optreden wat super! Alles is goed verlopen. Prettig contact voor maar ook tijdens het evenement. Op- en afbouw verliep prima en snel. Optreden van Julia was van hoge kwaliteit, ook bracht zij extra sfeer in de zaal door het publiek er bij te betrekken. Al met al hebben wij een ontzettend mooi evenement mogen beleven! Een puntje van aandacht: In de rider stonden verschillende wensen die misschien voor een evenement als dit niet nodig zouden zijn. Zo stond er dat er voldoende frisdrank (Spa Blauw, Cola, Cola Light, Ice Tea), koffie en thee en flesjes water van 0,5 liter voor bij het podium aanwezig dienden te zijn. Voor deze producten hebben wij gezorgd, maar aan het einde van het evenement bleek dat er maar één kopje koffie en één flesje water genuttigd waren. Julia had naast zichzelf maar twee andere personen bij, waardoor er een teveel aan frisdrank, koffie en flesjes water was.

Waardering:

8 10 8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Julia Zahra

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Julia Zahra kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.