Lijn 7 Feestband

Lijn 7 Feestband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lijn 7 Feestband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Lijn 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Heel Nederland werd al vele malen doorkruist en ook over de grens werd vaak opgetreden. Goed voor de Air Miles en goed voor de topografische kennis! De band is springlevend en energieker dan ooit. Lijn 7 slaagt erin zich te blijven vernieuwen en zit altijd vol ideeën.
 
En dan de muziek. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia... je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een heuse Mini Playbackshow? Niets is te gek! Er zit veel vaart in de show en het publiek zingt, lacht en danst mee. Jong en oud: iedereen is welkom en meedoen gaat vanzelf.
 

Feestband Lijn 7 speelt overal

Festival, feesttent of buitenpodium. Het draait om lol, plezier en feest, want dat hoort bij Lijn 7 zoals Bassie bij Adriaan en Maxima bij Willem-Alexander. De laatste jaren bracht de band een mega TV mee naar optredens en voor 2014 is er weer een nieuwe verrassing. Spektakel gegarandeerd!

Boeken of een optie plaatsen voor Lijn 7 Feestband?

Voor meer informatie over Lijn 7 Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lijn 7 Feestband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24275 mensen

Specificaties van Lijn 7 Feestband

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten, 4 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lijn 7 Feestband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lijn 7 Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.