Muzikale Charles Dickens Lady

Muzikale Charles Dickens Lady boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muzikale Charles Dickens Lady.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is alsof de Muzikale Charles Dickens Lady uit een Anton Pieck-tekening is ontsnapt om de sfeer van vroegere tijden te laten herleven. Je ruikt bijna de geur van verse oliebollen, zwavelstokjes en vers gebakken appelflappen.

Geschikt voor alle kerstevenementen

Je ziet de gemoedelijke sfeer van destijds weer voor ogen, waarin brandende straatlantaarns, verliefde schaatsenrijders, draaiorgeltjes, een vriendelijke glimlach van een toevallige passant en hoepelende kinderen het dagelijkse straatbeeld bepaalden.

Geschikt voor al uw Kerstevenementen in de Charles Dickens stijl. De mooiste kerstliedjes en melodietjes worden gespeeld en gezongen......


 

Boeken of een optie plaatsen voor Muzikale Charles Dickens Lady?

Voor meer informatie over Muzikale Charles Dickens Lady kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Muzikale Charles Dickens Lady

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17794 mensen

Specificaties van Muzikale Charles Dickens Lady

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Breda, daarna € 0,28 per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Muzikale Charles Dickens Lady

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muzikale Charles Dickens Lady kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.