De Suskes zijn terug met nieuwe single

28/04/2023

Feestband de Suskes: van Bregepop tot verjaardagsfeest

Na een reeks uitverkochte optredens op gerenommeerde festivals zoals Bregepop en Paaspop, is de Nederlandse feestband, de Suskes, terug met een gloednieuwe single genaamd "Niet Mijn Ding". Deze nieuwe single is de opvolger van hun eerdere feestknallers, waaronder "Boeren Aan De Macht", "Melken Doe Je Zo", "Donders Machtig Mooi" en "De Illegale Kroeg".

De Suskes blijven vernieuwen met energieke feestmuziek

De Suskes, die bekend staan om hun energieke optredens en aanstekelijke feestmuziek, hebben al jaren een trouwe fanbase en zijn populair bij een breed publiek. Ze hebben niet alleen opgetreden op grote festivals, maar ook op verschillende locaties zoals feesttenten, theaters en clubs. Hun muziek is dan ook geschikt voor elk type evenement, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest.

"Niet Mijn Ding": de nieuwste feestknaller van de Suskes

Met de release van "Niet Mijn Ding" laten de Suskes opnieuw zien dat ze een feestband zijn die nooit stil staat. Hun muziek is altijd in beweging en blijft vernieuwend. De nieuwe single is dan ook een perfecte toevoeging aan hun toch al indrukwekkende repertoire.

Als u op zoek bent naar een feestband die uw publiek gegarandeerd op de dansvloer krijgt, dan zijn de Suskes de juiste keuze. Boek ze voor uw volgende evenement en u zult zeker niet teleurgesteld worden.

Boeking of een optie plaatsen voor De Suskes - Feestband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Suskes - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.