De Suskes - Feestband

De Suskes - Feestband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Suskes - Feestband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Suskes is een geweldige feestband die bestaat uit Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat) en Koos Keus.

Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens.

De twee acoustische gitaren van Sytse en Sipke worden ondersteund door de éénmansritmesectie van Wouter Bouma die tegelijkertijd drumt, bast en zingt!

Het repertoire is er op gericht om de zaal te vermaken en te entertainen! De Suskes is een zeer bijzonder gezelschap waarbij sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan! De band is zeer geschikt voor kroeg, bruiloftof dorpsfeest!

2 x uitgeroepen tot beste Feestband van Nederland

In zijn (bijna) tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland” en scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht” dat tijdens (en na) de boerenprotesten uitgroeide tot een nationale protesthit.

Speelduur: 3 x 50 minuten, inclusief geluid tot 750 personen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Suskes - Feestband?

Voor meer informatie over De Suskes - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Suskes - Feestband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22992 mensen

Specificaties van De Suskes - Feestband

  • Tijdsduur: 3 x 50 minuten binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van De Suskes - Feestband

Op 26 oktober 2009 besloten drie rasmuzikanten, Koos Keus, Sytse Haima en Sipke de Boer om de Suskes op te richten.

In zijn (bijna) tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland” en scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht” dat tijdens (en na) de boerenprotesten uitgroeide tot een nationale protesthit.

Daarnaast waren er de honderden optredens in feesttenten, kroegen en op buitenpodia. Overal waar deze band speelde zorgden ze voor een geweldige feest.

Precies tien jaar na de oprichting, op 26 oktober 2019 vierden zij hun jubileum op grootste wijze. In een met meer dan 2000 mensen afgeladen Sporthal de Trije in Franeker lieten de Suskes zien waarom zij één van de beste feestbands van Nederland zijn.

In 2021 is de band veranderd van samenstelling, Koos Keus besloot om een andere richting in te slaan en werd vervangen door drummer Wouter Bouma.

In het voorjaar van 2022 kwamen de Suskes uit met een nieuwe single: “Donders, Machtig Mooi”  Het lied is een echte hit. Veel airplay op de diverse radiozenders en live wordt het nummer enthousiast door het publiek mee gezongen.

Wie de Suskes boekt is verzekerd van een topavond en topfeest.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Suskes - Feestband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Suskes - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.