De Suskes - Feestband

De Suskes - Feestband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Suskes - Feestband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Over De Suskes

Ontdek de ongeëvenaarde feestband De Suskes, bestaande uit het dynamische trio Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat), en Koos Keus. Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske, brengen De Suskes een unieke en kolderieke sfeer naar elk optreden.
 
Laat je betoveren door de magische klanken van de twee akoestische gitaren van Sytse en Sipke, ondersteund door de virtuoze eenmansritmesectie van Wouter Bouma. Wouter multitaskt als drummer, bassist en zanger, wat zorgt voor een ongekende muzikale ervaring.

Onvergetelijk repertoire - De Suskes

Het repertoire van De Suskes is speciaal ontworpen om elke zaal te vermaken en te entertainen. Een bijzonder gezelschap waar sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan! Perfect geschikt voor kroegen, bruiloften, en dorpsfeesten.

Prijzen en hits voor de Suskes

De Suskes hebben zich bewezen als dé feestband van Nederland, met twee keer de prestigieuze titel "Beste Feestband van Nederland" toegekend door de vakjury van de Party Awards. Ze scoorden nationale hits met "Melken doe je zo" en "Boeren aan de macht," laatstgenoemde groeide uit tot een protesthit tijdens en na de boerenprotesten.

Boek De Suskes voor een onvergetelijke beleving met deze feestband

Met een speelduur van 3 keer 50 minuten, inclusief geluid tot 750 personen, is De Suskes de ideale keuze voor elk evenement. Mis deze kans niet om de unieke en opwindende feestband De Suskes te boeken en je evenement naar een hoger niveau te tillen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Suskes - Feestband?

Voor meer informatie over De Suskes - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Suskes - Feestband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25306 mensen

Specificaties van De Suskes - Feestband

  • Tijdsduur: 1x90 of 2x45 minuten, 1x90 of 2x45 minuten
  • Geluid: Techniek: inprikken op aanwezig geluid.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van De Suskes - Feestband

Op 26 oktober 2009 besloten drie rasmuzikanten, Koos Keus, Sytse Haima en Sipke de Boer om de Suskes op te richten.

In zijn (bijna) tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland” en scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht” dat tijdens (en na) de boerenprotesten uitgroeide tot een nationale protesthit.

Daarnaast waren er de honderden optredens in feesttenten, kroegen en op buitenpodia. Overal waar deze band speelde zorgden ze voor een geweldige feest.

Precies tien jaar na de oprichting, op 26 oktober 2019 vierden zij hun jubileum op grootste wijze. In een met meer dan 2000 mensen afgeladen Sporthal de Trije in Franeker lieten de Suskes zien waarom zij één van de beste feestbands van Nederland zijn.

In 2021 is de band veranderd van samenstelling, Koos Keus besloot om een andere richting in te slaan en werd vervangen door drummer Wouter Bouma.

In het voorjaar van 2022 kwamen de Suskes uit met een nieuwe single: “Donders, Machtig Mooi”  Het lied is een echte hit. Veel airplay op de diverse radiozenders en live wordt het nummer enthousiast door het publiek mee gezongen.

Wie de Suskes boekt is verzekerd van een topavond en topfeest.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Suskes - Feestband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Suskes - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.