Mieke ontvangt de Golden Lifetime Award

29/03/2016

Erkingen voor Mieke als artiest en persoon

Na artiesten als onder andere Will Tura, Willeke Alberti, Rob De Nijs en Liliane St. Pierre ontvangt nu ook Mieke een Golden Lifetime Award. Deze Award omvat een bijzondere waardering voor prestaties op muzikaal vlak maar ook op menselijk vlak. Het is een erkenning voor het gehele oeuvre en de kracht die van Mieke uitgaat, vertaalt in haar muziek. Tot op de dag van vandaag is Mieke niet meer weg te denken uit de Vlaamse en Nederlandse hitparades!

Zowel in Belgie als Nederland staat ze wekelijks op de buhne voor een enthousiast publiek.Tijdens haar hele carriere was Mieke goed voor een verkoop van bijna 2 miljoen platen en Cd's.

Uitreiking Awards woensdag 11 mei Gasthuiskapel Aarschot (Belgie). 

In aanwezigheid van heel wat Nederlandstalige artiesten, collega's, tekstschrijvers, componisten, muziekmakers en theaterbureaus, zullen voor de 12e maal de Oscars van het Nederlandstalige lied, worden uitgereikt.

Boeking of een optie plaatsen voor Mieke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mieke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.