Mieke

Mieke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mieke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mieke, - en dat ene woordje is voldoende. Het roept een wereld van herinneringen op. Herinneringen aan de tijd wanneer Mieke officieel de showbusiness binnenstapt aan de hand van componist-tekstschrijver en producer, Pierre Kartner. Het is dan 1973 om precies te zijn en de in Vlaanderen geboren en getogen Mieke Gijs, telt zestien lentes.

Mieke is als een muzikale bloem

In 2012 heeft Mieke het album ’Ik zal er altijd voor je zijn’ uitgebracht. Een album dat in alle opzichten een zangeres laat horen die volwassen is geworden. Wat voorzichtig begon, aan de hand van Pierre Kartner, een verlegen kindersterretje, is uitgegroeid naar de zangeres en vrouw die zij vandaag de dag is. Dat die groei niet zonder slag of stoot is gegaan mag duidelijk zijn, getuige de biografie. Of zoals Mieke het zelf zegt in haar voorwoord van het album: “Na vijf stille maar zeker geen verzwegen jaren, is er nu de plaat die ik altijd al heb willen maken”. Voor het eerst in haar zo rijke carrière zijn de meeste teksten op deze cd van de hand van Mieke, zelf. Let op, dit is zeker niet haar laatste project! Het mag duidelijk zijn dat Mieke een muzikale bloem is die steeds warmere kleuren heeft gekregen. 

Boeken of een optie plaatsen voor Mieke?

Voor meer informatie over Mieke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mieke

Deze act is bekeken door 34221 mensen

Specificaties van Mieke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland