Mike & Colin

Mike & Colin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mike & Colin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na een toevallig optreden tijdens een feest, besluiten Mike & Colin eind 2008 om een duo te vormen. Juni 2009 brengen zij hun eerste single uit bij platenmaatschappij NRGY Music. Vele singles volgen, die het, zonder uitzondering, erg goed doen in de Top 100 en alle Nederlandstalige hitlijsten. De zelf geschreven nummers krijgen zowel regionaal als landelijk veel aandacht.

Mike & Colin hebben inmiddels een geheel eigen geluid ontwikkeld

Wat zich het best laat omschrijven als optimistische en vrolijke ‘feel-good’ muziek, waarmee ze iedere kroeg, feesttent en discotheek op z’n kop kunnen zetten. De vrolijk spetterende live optredens van Mike & Colin zijn in toenemende mate populair, wat zich heeft vertaald in een alsmaar groeiende schare fanatieke en zeer trouwe fans. Zelfs tot in België.

Eind 2011 winnen zij de Sterren.nl en Buma NL Award ‘Beste Nieuwkomer‘. Via optredens bij Radio 2, RTL Koffietijd, Telekids, Zapp Kids Live, De Kids Top 20, ‘Het TROS Muziekfeest op het plein’ Stenders ‘Late Vermaak’ bij 3FM en het Gelredome is hun bekendheid en populariteit in een stroomversnelling gekomen. Zowel in 2012 als in 2013 gaven Mike & Colin een ‘Twitterconcert’ in een uitverkocht theater, waarvan o.a. door TROS Sterren.nl een compilatie werd uitgezonden. Begin 2014 winnen Mike & Colin de Publieks / Vak Award voor ‘Aanstormend Talent’ 2013 bij de Geels Awards.

Boeken of een optie plaatsen voor Mike & Colin?

Voor meer informatie over Mike & Colin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mike & Colin

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36837 mensen

Specificaties van Mike & Colin

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Mike & Colin

Eind 2007 leerden Maikel Eichelsheim en Colin Heikens elkaar kennen op een feest van Maikel's ouders. In 2009 tekenden zij een platencontract met NRGY Music wat heeft geleid tot een zeer vruchtbare samenwerking en een reeks singles die, zonder uitzondering, wekenlang in de Mega Top 100 hebben gestaan. Ook de videoclips worden zeer goed bekeken en zijn meestal ‘net even anders'. De eerste ‘echte' hit kwam met ‘Alles is top' en werd gevolg door het eveneens zeer succesvolle ‘Wat is ze mooi'. Deze videoclip heeft inmiddels bijna 500.000 views op YouTube.

Mike & Colin hebben een heel eigen geluid ontwikkeld wat zich het best laat omschrijven als optimistische en vrolijke ‘feel-good' muziek. De zelf geschreven nummers krijgen zowel regionaal als landelijk veel aandacht en zijn steevast te vinden in de hoogste regionen van de Nederlandstalige hitlijsten. De vrolijk spetterende live optredens van Mike & Colin zijn in toenemende mate populair, wat zich heeft vertaald in een alsmaar groeiende, fanatieke en zeer trouwe fanbase. Zelfs tot in België. 

Eind 2011 winnen zij de Sterren.nl en Buma NL Award 'Beste Nieuwkomer‘. Een logische volgende stap in de carriere van Mike & Colin is de management overeenkomst die zij begin 2012 tekenden met Dimperium Productions. Via optredens bij Radio 2, RTL Koffietijd, ‘Het TROS Muziekfeest op het plein' en het Gelredome is hun bekendheid en populariteit in een stroomversnelling gekomen. In juni 2012 gaven Mike & Colin een ‘Twitterconcert' in een uitverkocht theater, waarvan door TROS Sterren.nl een compilatie werd uitgezonden.

In 2012 hebben Mike & Colin twee nieuwe nummers uitgebracht genaamd 'Gek of Geniaal' en 'Mooi in het kwadraat'. 'Mooi in het kwadraat' eindigde op 84e plek in de Single Top 100. 'Gek of Geniaal' eindigde hoger op plek nummer 22!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mike & Colin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mike & Colin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.