Harten 10

Harten 10 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Harten 10.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De aanpak van Harten 10 is authentiek: singletjes op vinyl en veel contact met de piraten en hun fans. Dat heeft geleid tot grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Allemaal grotendeels onttrokken aan het oog van de media.

Harten 10 wil dicht bij fans staan

"We willen dicht bij onze fans en de piraten staan", vertellen Tineke en Martien over hun aanpak. "Jannes heeft ons ooit getipt: 'Als je een avond niets te doen hebt, pak dan je auto, neem een paar singletjes mee, zoek op de FM-band wat piratenzenders in de buurt op en ga er gewoon langs'. En dat hebben we gedaan!"

Boeken of een optie plaatsen voor Harten 10?

Voor meer informatie over Harten 10 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Harten 10

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28219 mensen

Specificaties van Harten 10

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Harten 10

Martien komt uit het duo Ekkel & Kleppie. Tineke zingt al jaren als solo zangeres. Samen kwamen ze op het idee om een duet op te nemen.

De single Geleend werd zo goed ontvangen zodat we ons idee als Harten 10 verder hebben uitgewerkt.. dit alles gebeurde in 2009 en wierp al snel zijn vruchten af. In januari 2010 is met de single Liefde maakt blind een enorme stap voorwaarts gemaakt en kregen we in een klap veel bekendheid door het nummer.

Harten 10 album liefde maakt blind

In april 2010 kwam het duo met het eerste album.(Liefde maakt blind) Nummers zoals Wat is Mooier, Liefde maakt blind en 'Ik wil je niet kwijt' gaven het duo nog meer bekendheid en vanaf toen ging het in een sneltrein vaart. In dat zelfde jaar nog werd er een kerstnummer geschreven waar het tweetal in de donkere dagen de fans tot zich wist te binden. Maar ook in 2011 is er hard gewerkt aan meerdere single's. Als ik het nu niet doe, Zo zoals je bent, als de zon weer schijnen gaat om er zo maar een paar te noemen.

Nu in 2012 is de tijd gekomen dat het duo weer een stapje hoger wou en nog meer mensen proberen te laten genieten van hun muziek. De nieuwe single 'Vrijheid' was de afknaller en had tot gevolg dat ze in mei een platencontract werd aangeboden door Klaas Prent van CD Hal Ruinen. Nu dit contract er lag kon alles in werking gezet worden voor het 2e Album met nog meer uiteenlopende nummers. Het album 'Vrijheid' werd zondag 24 juni 2012 gepresenteerd en kan wel eens hele rare maar mooie gevolgen hebben voor Harten 10.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Harten 10

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Harten 10 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.