Anny Schilder

Anny Schilder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Anny Schilder.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Anny Schilder behoeft natuurlijk weinig introductie.
Zij beleefde ongekende successen als DE stem van BZN. Nadat Anny besloot om solo verder te gaan bleef ze hits scoren.

Een optreden van Anny Schilder is één groot feest der herkenning. Op de bühne brengt Anny niet alleen haar grootste solo hits maar natuurlijk ook enkele grote BZN klassiekers. 

De hits waar u Anny Schilder van kent zijn o.a.: " You are my hero ",
" Adieu cherie " en " Be My Baby "(met José Hoebee).

Boeken of een optie plaatsen voor Anny Schilder?

Voor meer informatie over Anny Schilder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Anny Schilder

Deze act is bekeken door 33593 mensen

Specificaties van Anny Schilder

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van Anny Schilder

Annie Schilder werd geboren op 14 februari 1959 in Volendam, waar zij opgroeide met haar ouders, 3 zussen en 4 broers. Annie wist van kinds af aan al dat zij zangeres wilde worden. In haar tienerjaren vormde zij dan ook met vriendinnen verschillende duo’s en bandjes.
In 1976 kwam haar doorbraak toen zij als zangeres werd gevraagd door de Volendamse band BZN. De eerste single Mon Amour was meteen een grote hit en de sneltrein naar succes was vertrokken. BZN behaalde in die jaren vele grote successen met de nummers: Mon Amour, Don’t say goodbye, Pearly dumm, Rockin’ the Trolls en vele anderen.
Jarenlang vierde Anny met BZN het ene succes na het andere. In 1984 werd het Annie, door de combinatie van haar drukke leven als artiest en turbulente priveleven, allemaal teveel en besloot uit de band te stappen.
Een jaar later besloot Anny weer terug te keren in de schijnwerpers, deze keer als solo-artieste. Verschillende hitnoteringen van o.a. Adieu Cherie, Love is en You are my Hero, werden op haar naam gezet.
Anny mag zichzelf ook de eerste zangeres noemen die op CD te beluisteren was. Dit was op de CD “The best of BZN” die in 1982 werd uitgebracht.
Naast haar solo optredens, trad ze ook samen met de band Next One op voor volle zalen. Door deze succesvolle optredens is ook het concept van de “Volendammer avonden” ontstaan. Dit is een avondvullend programma met optredens van verschillende Volendammer artiesten als Anny Schilder, George Baker, Piet Veerman, Jan Keizer, Nick en Simon en Jan Smit.
Ook is Anny actief in de band BZN ’66, een reunieband van oud BZN leden. De band gaat tijdens het optreden terug in de tijd en speelt voornamelijk nummers uit de tijd dat Anny furore maakte met BZN.
Op 21 maart 2007 is het boek “Anny en ik”, met de gelijknamige CD uitgekomen. In het boek beschrijft Annie de voortdurende spanning die het leven als artiest met zich meebrengt en haar eveneens turbulente priveleven. Drie maanden na uitgave van het boek waren er al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Anny Schilder

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anny Schilder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.