Prins & Ploes Minishow

Prins & Ploes Minishow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Prins & Ploes Minishow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Prins de Hond en Ploes de Poes geven samen met hun vriend Thomas een spetterend optreden met liedjes over het leven op de boerderij. De kinderen mogen meedansen met de vrolijke dieren en aansluitend is er een uitgebreide Meet & Greet. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen).

Vrolijke liedjes van Prins & Ploes tijdens de Minishow

Prins de Hond en Ploes de Poes geven samen met hun vriend Thomas een spetterend optreden met liedjes over het leven op de boerderij. De kinderen mogen meedansen met de vrolijke dieren en aansluitend is er een uitgebreide Meet & Greet.

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Prins & Ploes Minishow?

Voor meer informatie over Prins & Ploes Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Prins & Ploes Minishow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26707 mensen

Specificaties van Prins & Ploes Minishow

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Sliedrecht v.v
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Prins & Ploes Minishow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Prins & Ploes Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.