Thomas de Stoomlocomotief - Minishow

Thomas de Stoomlocomotief - Minishow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Thomas de Stoomlocomotief - Minishow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het eigenwijze stoomtreintje Thomas is al jaren lang zeer populair onder kinderen. Naast de tv serie en vele speelgoedartikelen was Thomas onlangs ook te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Samen met de Dikke Controleur arriveert Thomas vanaf nu ook graag op uw evenement voor een Minishow. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Meezingen tijdens de Minishow van Thomas de Stoomlocomotief

Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende voorstelling zingen de Dikke Controleur en Thomas diverse liedjes, bekend van de televisieserie en theatervoorstellingen. Voor grote evenementen is het ook mogelijk een aantal conducteurs aan de voorstelling toe te voegen. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen).

De minishow van Thomas de Stoomlocomotief is tevens uit te breiden met de treinen Percy, James en Gordon. De levensgrote treinen zullen zeker indruk maken op uw publiek (Prijs op aanvraag).

Specificaties Minishow Thomas de Stoomlocomotief

 • Doelgroep is kinderen van 2+
 • Duur 20 minuten + meet and greet
 • Show is inclusief 2 zingende conducteurs
 • Podium en verlichting bij te boeken, informeer naar de meergage
 • Show is uit te breiden met de treinen Percy, James en Gordon informeer naar de meergage

Bijzonderheden m.b.t. een boeking van de Minishow van Thomas de Stoomlocomotief

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Bij een boeking ontvang je van ons (indien gewenst) een pakket met artwork.

Het programma dient gratis toegangkelijk te zijn voor kinderen. Er mag geen kaartverkoop voor plaats vinden! Wanneer je een evenement organiseert waarvoor kinderen een toegangskaart moeten kopen, dan kun je dit programma niet boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor Thomas de Stoomlocomotief - Minishow?

Voor meer informatie over Thomas de Stoomlocomotief - Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Thomas de Stoomlocomotief - Minishow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33482 mensen

Specificaties van Thomas de Stoomlocomotief - Minishow

 • Tijdsduur: 1 x 30 min. en Meet & Greet van 15 min. na de show
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief tot 300 personen
 • Leeftijd: vanaf 2 jaar
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas de Stoomlocomotief - Minishow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas de Stoomlocomotief - Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.