Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes

Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Prins de Hond en Ploes de Poes zijn na twee succesvolle theaterseizoenen  nu ook te boeken voor een Meet & Greet. Deze kleurrijke dieren hebben een hoog knuffelgehalte en zijn de vriend van ieder kind. Zeer geschikt tijdens kinderevenementen rondom dierenthema's.

Prins en Ploes Springkussen bij Meet and Greet

De Meet en Greet is uit te breiden met de boerderijdieren Jasper het Varken en Bea de Cavia. Maar wat is er nu leuker dan het enige echte Prins en Ploes Springkussen?

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes?

Voor meer informatie over Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27869 mensen

Specificaties van Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 30 min. binnen 4 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Prins de Hond en Ploes de Poes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.