Meet & Greet De Dikke Controleur

Meet & Greet De Dikke Controleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet De Dikke Controleur.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Dikke Controleur van het eigenwijze stoomtreintje Thomas is al jarenlang zeer populair onder kinderen. Naast de tv serie en vele speelgoedartikelen waren Thomas en De Dikke Controleur onlangs ook te zien in de Nederlandse en Belgische theaters.

De Dikke Controleur samen met Thomas de Stoomlocomotief te boeken 

Samen met de Dikke Controleur arriveert Thomas vanaf nu ook graag op uw evenement voor een Meet & Greet of Minishow. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

De Meet & Greet dient gratis toegangkelijk te zijn voor kinderen. Er mag geen kaartverkoop voor plaats vinden! Wanneer u een evenement organiseert waarvoor kinderen een toegangskaart moeten kopen, dan kunt u deze meet & greet niet boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet De Dikke Controleur?

Voor meer informatie over Meet & Greet De Dikke Controleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet De Dikke Controleur

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30929 mensen

Specificaties van Meet & Greet De Dikke Controleur

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 30 min. binnen 4 uur, 3 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet De Dikke Controleur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet De Dikke Controleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.