Meet & Greet Angelina Ballerina

Meet & Greet Angelina Ballerina boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Angelina Ballerina.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Angelina Ballerina is een lief en vrolijk muisje dat ervan droomt om ooit een echte balletdanseres te worden. Ze oefent hard en leert elke dag weer nieuwe dansjes.

Angelina Ballerina bekend van televisie

Dit populaire meisjes muisje is niet alleen dagelijks te zien op televisie (Z@ppelin en Ketnet), maar nu ook te boeken voor Meet and Greet op uw evenement.

Angelina Ballerina geeft Dansworkshop

Angelina en haar goede vriendin Robin geven ook graag een dansworkshop aan de kinderen. Tijdens deze 30 minuten durende minishow leren zij de kinderen een aantal vrolijke dansjes. Want wie wil er nu niet voor eventjes een echte ster zijn? Deze dansworkshop wordt geleverd inclusief geluid (tot 300  personen)

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Angelina Ballerina?

Voor meer informatie over Meet & Greet Angelina Ballerina kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Angelina Ballerina

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23718 mensen

Specificaties van Meet & Greet Angelina Ballerina

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Angelina Ballerina

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Angelina Ballerina kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.