Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! - 20 Januari in de Bioscoop

18/01/2016

De tekenfilm hondjes Woezel & Pip maken zich op voor het witte doek. Want op woensdag 20 januari verschijnt de eerste bioscoopfilm van Woezel & Pip - Op zoek naar de Sloddervos - in de bioscoop. 

Het verhaal van Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie.

Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer. 

Wat moeten we weten over Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

De film duurt ongeveer 70 minuten en is Nederlands gesproken. Stemmen van de characters zijn oa. ingesproken door Johnny de Mol, Willeke Alberti, Rijk Aardse en Manaycha Draaibas. Na het stoppen met Kane heeft Dinand Woesthof zich volledig ingezet om deze film te realiseren.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Woezel en Pip

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Woezel en Pip kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.