Circle Percussion - Slagwerkgroep

Circle Percussion - Slagwerkgroep boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Circle Percussion - Slagwerkgroep.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als je de mannen van Circle Percussion wel eens aan de slag hebt gezien weet je wat je te wachten staat; slagwerk van de beste soort: heftig, ritmisch en avontuurlijk. De groep bezit een enorm arsenaal zeer bijzondere slagwerkinstrumenten, met in het bijzonder de uitgebreide collectie authentieke trommels uit Japan, waarvan sommigen een doorsnede hebben van bijna 2 meter.

Alles is mogelijk met Circle Percussion

Naast het specialisme op het gebied van Japans -en Afrikaans slagwerkspektakel, kan Circle Percussion vrijwel elke slagwerkshow produceren. Of dit nu met 1 slagwerker of 60 slagwerkers is, op een podium of in de lucht, op het water of in de steigers, een korte krachtige act of een avondvullend programma, met acrobaten, dansers of kinetic painters, traditioneel Japans of met vette dance beats, …in principe is alles mogelijk, mits de omstandigheden het toelaten.

Boeken of een optie plaatsen voor Circle Percussion - Slagwerkgroep?

Voor meer informatie over Circle Percussion - Slagwerkgroep kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Circle Percussion - Slagwerkgroep

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45547 mensen

Specificaties van Circle Percussion - Slagwerkgroep

  • Tijdsduur: 5 tot 90 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Circle Percussion - Slagwerkgroep

Buitenland:

Circle Percussion trad op over de hele wereld, op de Olympische Spelen in Atlanta, maar ook op vele festivals in o.a. New York, Los Angeles, Dubai (2003 en 2010), Londen (2004), Wenen (2008), Spanje (4x in 2008), in Israël en Zuid Afrika, Qatar (2009), India (2009).

Tijdens de Extasia ’97 (Japan) behoorde Circle Percussion tot de absolute hoogtepunten van de avond, door de samenwerking met het Taiko-trio ‘Honoo Daiko’.

Binnenland:

Enkele spraakmakende optredens zijn de opening van de Amsterdam ArenA, opening van de Maxima Centrale Electrabel, Finale Koningsvaart Alexander en Maxima, TV-performances voor Prinsengrachtconcert, Koningsvaart en NOS Sportgala.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Circle Percussion - Slagwerkgroep

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circle Percussion - Slagwerkgroep kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.