Ancora komt met een nieuw album

31/03/2015

De groep Ancora legt momenteel de laatste hand aan een nieuw album, getiteld Voorbij De Horizon, dat op 29 mei zal verschijnen. Bijna twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum Vrij Als De Wind  vanuit het niets op nummer één binnen te komen van de GFK Album Top 100.

Aangezien de groep bij het debuutalbum ook nog eens een volwaardige dvd had toegevoegd met daarop fraaie clips van alle tracks van het album, was hier sprake van een unicum: een nummer één entry van een debuutalbum-met- dvd.

Ancora ziet kans om uniek te blijven, want het nieuwe album Voorbij De Horizon wordt eveneens vergezeld van een dvd met daarop videoclips van alle nummers. De eerste single, getiteld Word Zeeman zal 17 april worden uitgebracht.

Qua sound is er aan de succesformule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. De productie was weer in de vertrouwde handen van Edwin van Hoevelaak.

Ancora bestaat uit de zangers Patrick Jongschaap, Martin Dams en Harm Wolters. 

Boeking of een optie plaatsen voor Ancora

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ancora kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.