Kaatje en Keetje

Kaatje en Keetje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kaatje en Keetje.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ons hart klopt voor Holland.

Een fris en blozend stel, dat zie je meteen. Kaatje & Keetje hebben hart voor Holland. En u?... Hoe is het eigenlijk gesteld met uw parate kennis van Nederland?
Dat komt aan het licht als Kaatje (of Keetje) het vragenspel speelt waarin oer-Hollandse gebruiken en tradities de ‘oranje draad’ vormen.


Vragen over bijvoorbeeld ons koningshuis en de goedheiligman worden afgewisseld met vermakelijke wetenswaardigheden over typisch Nederlandse zeden en gewoonten.Ondertussen schenkt Keetje (of Kaatje) de glazen vol voor de kruidenbitterproeverij.

Meisjes en jongens, met Hollands entertainment wordt me toch ge-zel-lig!

Boeken of een optie plaatsen voor Kaatje en Keetje?

Voor meer informatie over Kaatje en Keetje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kaatje en Keetje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26208 mensen

Specificaties van Kaatje en Keetje

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Eindhoven (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Kaatje en Keetje

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Schelde Theater

  • Door: Ingrid Neve
  • Locatie: Terneuzen
  • Datum:

Erg leuke act; vriendelijke, meewerkende artiesten. Deze act was echt een aanwinst op het feest en viel bij onze gasten zeker in de smaak. Alles was prima geregeld en de artiesten hadden maar ’n paar woorden nodig om te begrijpen wat er van hen verwacht werd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Kaatje en Keetje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kaatje en Keetje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.