Rembrandt - Coverband

Rembrandt - Coverband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rembrandt - Coverband.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Rembrandt is een populaire ervaren allround coverband met een uniek geluid. De band heeft een jeugdige en moderne uitstraling en bestaat uit 4 topmuzikanten met een schat aan ervaring. Te samen met de pittige zangeres en zanger brengen zij een uitgebalanceerde show met een setlist waar elke muziekliefhebber versteld van staat.

Genoeg dosis eigenwijsheid en charisma

Rembrandt schakelt moeiteloos tussen 4 decennia klassiekers en hedendaagse hits. Gekruid met de nodige dosis eigenwijsheid en charisma, presenteren zij een geweldige show. Deze show die, doordat deze constant wordt vernieuwd, elke tent, zaal, plein of feest volledig op z’n kop zet. Deze zes topmuzikanten maken van elk feest ‘a time to remember’!
 
Rembrandt is een band die méér doet dan alleen muziek maken. De muzikanten zijn allemaal door de wol geverfd en kunnen terugzien op een lange muzikale carrière. Zij brengen een dynamische show waarbij het publiek wordt betrokken én vermaakt. Interactief en aanstekelijk!

In de afgelopen jaren heeft de band in Twente en omgeving een enorme staat van dienst opgebouwd, met dank aan tevreden bruidsparen, bedrijven, zaalhouders en feestgangers. Door jarenlange ervaring voelt Rembrandt precies aan welke muziekopbouw en invulling een feest nodig heeft. Van rustige luistermuziek tijdens diner tot een spetterende show later op de avond. Van de onmisbare Michael Bublé naar de hippe muziek van Maroon 5, schakelt de band gemakkelijk over naar onze eigen Ilse de Lange of speelt een vette klassieker van the Bee Gees;  zelfs de overgang van Adele naar Frans Duyts kan… Niet is onmogelijk!

Rembrandt onderscheidt zich door een uniek stemgeluid met vier leadzangers. Een uitstekende bühne-act met een geweldige exposure in looks, outfits en performance! Uiteraard ondersteund met een geweldige lichtshow en een professionele geluidsinstallatie verzorgd door een technische crew.

De band Rembrandt mixt de juiste ingrediënten zodat ieder feest weer prima uit de verf komt:

 • Rembrandt brengt spontaniteit met plezier op een interactieve manier!
 • Rembrandt beschikt over maar liefst vier leadzangers!
 • Rembrandt weet uit ervaring precies welke opbouw en invulling nodig is om er een knalfeest van te maken!
 • Rembrandt werkt met een professionele geluidsinstallatie en zorgt voor een geweldige lichtshow!
 • Rembrandt heeft de bühnekleding tot in de puntjes verzorgd!
 • Rembrandt laat in de pauzes zijn DJ daar waar nodig doordraaien!

 Kortom: Rembrandt geeft kleur aan je feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Rembrandt - Coverband?

Voor meer informatie over Rembrandt - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rembrandt - Coverband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26932 mensen

Specificaties van Rembrandt - Coverband

 • Tijdsduur: Diverse sets binnen 5 uur.
 • Geluid: Inclusief geluid
 • Begeleiding: 6 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Rembrandt - Coverband

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

VVV Unio

 • Door: Iris Maas
 • Locatie: Oudewater
 • Datum:

Fijne en goede samenwerking met JB gehad, m.n. nadat de andere band had afgezegd. JB stond gelijk klaar!!! En dachten goed mee!!! De band was TOP!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Rembrandt - Coverband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rembrandt - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.