Koningsdag - Nieuwe Single Raak! & De Telekids Musicalschool

18/04/2017

Koningsdag-lied voor onze Koning Willem Alexander

Daan, Nouk en Sharon, ofwel Raak!, presenteren samen met de kinderen van de Telekids Musicalschool vol trots hun allernieuwste single 'Koningsdag'. Het Koningsdag-lied is special opgenomen voor de viering van de verjaardag van Koning Willem-Alexander.

Op donderdag 27 april viert Nederland Koningsdag en dit jaar is het een bijzondere dag, want Koning Willem-Alexander wordt 50 jaar. En voor Raak! hoort bij een kroonjaar een echt Koningsdag-lied.

In het lied wordt Den Haag als koninklijke stad benoemt en dat was aanleiding voor de gemeente Den Haag om mee te werken aan dit bijzondere project. De opnames voor de videoclip vonden plaats in Den Haag en wel rondom Paleis Noordeinde (het werkpaleis van Koning Willem-Alexander), de Paleistuinen en het Paleishotel. Ook werd er gefilmd in de Koninklijke Schouwburg, waar Raak! samen met de talentvolle dansers van de Telekids Musicalschool een koninklijk feestje vierden.

Daan: “Afgelopen zondag, 1e Paasdag, hebben we het Koningsdag-lied voor het eerst gezongen tijdens ons optreden op Het Grote Slagharen Paasfeest” en Sharon voegt toe “zo kan iedereen het lied vanaf nu alvast gaan oefenen en straks tijdens Koningsdag meedansen en zingen”. Nouk vult aan: “natuurlijk zingen we het Koningsdag-lied ook tijdens ons optreden op Koningsdag in Waddinxveen”.

Videoclip Raak! te zien bij RTL Telekids

De videoclip is vanaf maandag 17 april bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8 te zien. Tot en met Koningsdag is de clip dagelijks bij de kinderzender te zien. Daarnaast is de videoclip ook te vinden in de Telekids-app.

Vanaf maandag 17 april is de single ook te beluisteren bij Efteling Kids Radio, dé kinder-radiozender van Nederland.

Boeking of een optie plaatsen voor Raak! - Meidengroep

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Raak! - Meidengroep kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.