Raak! nieuwe gezichten bij RTL Telekids

05/01/2017

Raak! nieuwe gezichten bij RTL Telekids | JB Productions Nick van Ormondt

Het kinderplatform RTL Telekids wordt versterkt door Raak! Daan, Roos en Sharon zullen vanaf voorjaar 2017 te zien en horen zijn bij Telekids Mini’s, het blok met programma’s voor de jongste kijkers bij RTL Telekids.


De drie meiden van Raak! hebben twee gezamenlijke grote liefdes: zingen en dansen. Met hun vrolijke liedjes weten ze overal en altijd jonge kinderen aan het bewegen te krijgen. Samen presenteerden ze al eerder bij RTL Telekids de kerstserie ‘Deze Kerst is het Raak!’. Hun eerste presentatie in 2017 is die bij de ludieke ‘Nieuwjaarsplons’, die op 7 januari rond 10 uur wordt uitgezonden bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. 

Raak! boeit de jongste kinderen

Olaf Swinarski, manager van RTL Telekids 'Met de aanvulling van Raak! bij Telekids zijn we heel blij. Sharon, Daan en Roos zijn een aanwinst voor Telekids Mini’s: het zijn drie super performers op het gebied van kinderentertainment. Ze weten op aansprekende manier de jongste kinderen te boeien en bewegen.'

Raak! En de Magische Schoentjes

Ook dit jaar gaat ook de theatershow Raak! En de Magische Schoentjes verder door Nederland. En magische voorstelling waarin vele beroemde sprookjes voorbij zullen komen. Een swingende show vol fantasie en magie waarin de meiden van Raak! knotsgekke avonturen beleven en vaak hulp nodig hebben van de kinderen om er voor te zorgen dat alles goed afloopt. 

 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Raak! - Meidengroep

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Raak! - Meidengroep kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.