Maico

Maico boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Maico.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze Enschedese zanger begon zijn carrière tijdens Carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangpresentatie en goede stage performance. 

Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van Nederlandstalige muziek. Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst, inmiddels heeft Maico al vele eigen singles uitgebracht. 

'Liefde is een virus', 'Zoveel moois', 'Jij', 'Zij houdt nog steeds van hem', 'Morgen, 'Jij bent mijn nummer1', 'Ik wil weer met je dansen', 'Lach, leef en geniet', 'Je bent er één uit 'n miljoen' Een Nieuw Begin’ Wanneer Dans Je Eens Met Mij’ We Doen Nog Een Drankje’ meest gedraaid op RADIONL en worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations. 
 

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. 

Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet Maico elke feestzaal, kroeg, dorpsfeest en feesttent op z'n kop! 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Maico?

Voor meer informatie over Maico kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Maico

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45067 mensen

Specificaties van Maico

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Maico

Biografie van Maico

Maico is geboren in 1995 en komt uit Enschede. Hij is een zanger die Nederlandstalig zingt. Hij was al een aantal jaren ”de feestzanger” van familie, vrienden en kennissen.Tot dat Maico optrad in februari 2010 op een carnavalsfeest tijdens een gala-avond en het publiek erg enthousiast was over zijn zang prestaties en performance. Veel mensen adviseerden hem om hiermee door te gaan. En dat heeft Maico dan ook gedaan. Hij vindt het ook erg leuk om mensen   te vermaken, want daar geniet hij van! Maico heeft het erg naar zijn zin in muziekwereld.        Zingen is zijn passie!
 
Augustus 2010 heeft Maico tijdens een Talentenjacht in Oude Pekela de eerste prijs gewonnen.   De jury was unaniem van mening dat hij het publiek het beste wist te amuseren met zijn zang en performance. “Kijk zo moet je entertainen, super gedaan” zei een van de juryleden! Maico won daarmee een optreden met bekende Nederlandstalige artiesten uit de Artiestenstal van Lucas & Gea Productions en daarnaast mocht Maico als winnaar een cd-single opnemen in een professionele studio. Lucas Hulshof bekend van het duo Lucas en Gea bracht Maico in contact met Jeroen Dirksen. (ex-producer van Thomas Berge) Gezocht is naar een geschikt liedje voor Maico.
                                                                                                                                                            
November 2010 was het zover, Maico gaat de studio in om zijn eerste cd-single op te nemen.   December 2010 is de eerste cd-single van Maico uitgebracht. Het liedje heet:”Liefde is een virus”De eerste cd-single: Liefde is een virus, wordt zeer snel opgepakt door o.a. RADIO NL die Maico in de playlist opneemt en Maico maar liefst 2 maanden is te vinden in de NL DAG TOP 5 waarvan 19 keer op de nummer 1 positie van deze dagelijkse RADIO NL hitlijst. Ook andere radiostations pakken zijn hitsingle: Liefde is een virus, snel op. Radio Hollandio zet Maico in de playlist van Brabant en Zeeland. En ook scoort Maico hoog in de NL hitlijsten van o.a. Gigant Fm,Radio Continu,Loco FM-De Nedertaler,Radio Parkstad Veendam -De Vliegende Schijven. En op veel radiostations op het internet. Maar ook in België weet Maico hoog te scoren in de Nederlandstalige hitlijsten van diverse radiostations.....eigenlijk te veel om op te noemen. Kortom, Maico zijn eerste hitsucces: Liefde is een virus, is binnen.
  
Juli 2011 komt Maico met zijn 2e single:"Zoveel Moois",de single is opgenomen in de studio van Terry West Productions en het koorwerk op deze single is ingezongen door Lucas en Gea. Het is een verrassend eind resultaat geworden, en ook deze single krijgt net als zijn eerste single veel airplay bij diverse radiostations in Nederland en België en behaald met "Zoveel Moois" opnieuw hoge noteringen in diverse Nederlandstalige Hitlijsten.
 
Februari 2012 verschijnt Maico zijn 3e single getiteld:"Jij" en is even als Zoveel  Moois opgenomen in de studio van Terry West Productions. Wederom is het koorwerk in handen van Lucas en Gea en wordt net als de vorige singles weer uitgebracht op het platenlabel van L&G Productions.Dit keer is gekozen voor een lekker aanstekelijk meezing up tempo liedje. De single van Maico"Jij" is nog maar net uit en krijgt alweer de nodige airplay van veel radiostations in het land. De single scoort ook erg goed in de NL Lijsten van diverse regionale/lokale radiostations,waar Maico met "Jij" zelfs bij enkele radiostations geruime tijd op de nummer 1 positie heeft gestaan.
 
Juli 2012 maakt Maico een stormachtige ontwikkeling mee,hij wordt gevraagd voor de TV opname in zijn eigen woonplaats Enschede voor het programma De Deure XXL o.l.v. Willie Oosterhuis.     Maico treedt op voor 10.000 mensen op het marktplein in Enschede. En op 17 augustus 2012 wordt Maico uitgenodigd voor het Stratenfestival in Zwolle om toegevoegd te worden aan een optreden op het hoofdpodium, waar Maico samen met o.a. de 3J's, Koos Alberts, en vele andere topartiesten staat te schitteren en waar maar liefst 50.000 mensen op af kwamen. Om vervolgens ook nog is in het weekblad Prive te komen als Hollandse Nieuwe met informatie over Maico en zijn te verwachte 4e nieuwe single:"Zij houdt nog steeds van hem".
 
Oktober 2012,Maico zijn 4e single:"Zij houdt nog steeds van hem" wordt uitgebracht door L & G Productions en is opgenomen in de studio van Terry West Productions.Deze keer is er gekeken naar een liedje dat een breder publiek zal aanspreken. Net weer even anders dan de vorige singles. En waarmee Maico tijdens zijn optreden, aangevuld met zijn andere feestkrakers een gezellig feestje kan bouwen!
 
Inmiddels treedt Maico met veel succes op tijdens feesten- partijen- evenementen- braderieën etc.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Maico

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maico kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.