Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Samantha Steenwijk.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijke de finale behaald. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij de mensen.

Samantha weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen

Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Apres Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland

Waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’, eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als artiest meerdere keren optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van het Muziekfeest op het Plein. Voor 2019 staan er veel nieuwe uitdagingen op de planning waaronder haar deelname aan de programma’s De Beste Zangers en Dancing with the Stars.

Boeken of een optie plaatsen voor Samantha Steenwijk?

Voor meer informatie over Samantha Steenwijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Samantha Steenwijk

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 105537 mensen

Specificaties van Samantha Steenwijk

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Samantha Steenwijk

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Van den Berg Beheer

 • Door: Arie van den Berg
 • Locatie: Alcazar Events Puttershoek
 • Datum:

Samantha heeft een prachtige stem en maakt er een feestje van.

Waardering:

10

Time-Out Catering & Verhuur

 • Door: Koos van Oudheusden
 • Locatie: Heinenoord
 • Datum:

Geluid was niet goed , manager gaf geluidsman de schuld maar er was een storing bij hun in de lage tonen.

Waardering:

7,0

Biografie van Samantha Steenwijk

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 27-jarige Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes.
 
De belangrijke stap van douchecabine naar podium vond plaats in 2002. Op aandringen van haar ouders, die al jaren genoten van haar  badkamerconcerten’, schreef Samantha zich in bij een grote Haagse talentenjacht. In meerdere voorrondes zong ze al haar tegenstanders voorbij, om uiteindelijk ook in de finale te triomferen. De triomf vroeg natuurlijk om meer en zo geschiedde. In 2006 en 2007 lanceerde Samantha een aantal goed ontvangen singles. 
 
Met haar single Kom Ga Met Mij Mee! maakt Samantha in 2009 een vliegende rentree. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze Talent van de maand op het populaire themakanaal Sterren.nl van de TROS. Daar was ze dan, met een eerste stap richting het professionele circuit. Het 
voorprogramma van Gerard Joling in de vallei van Spaarnwoude, het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, de Go Apres Ski in Ahoy – vanaf 2009 begint het balletje steeds sneller te rollen voor Samantha Steenwijk.
 
Als klap op de vuurpijl neemt Samantha diverse singles op met o.a. Edwin van Hoevelaak & Manfred Jongenelis, producenten van vele grote namen uit de Nederlandstalige scene en winnaars van evenveel gouden en platina albums. De singles doen recht aan Samantha’s unieke talent voor het creëren van een positieve, energieke sfeer.
 
In 2013 waagt Samantha zich aan de nieuwste talentenjacht op SBS6; Bloed, Zweet en Tranen, op zoek naar de nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Wat een avontuur werd dit! Gesteund door haar eamcaptains Gerard Joling en Roxeanne Hazes schopt Samantha het zo ver dat ze uiteindelijk in de finale beland en een derde plaats behaald, een droom die uit kwam! 
 
De toekomst? Als het aan Samantha ligt glorieus, inclusief uitverkochte stadions en natuurlijk een eigen kledinglijn met veel vrolijke kleuren. Zover is het nog niet. Gesponsord door Boswandeling, staat de komende tijd in het teken van hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme. Want wat is er nou mooier dan mensen tot grote muzikale vreugde drijven. En laat dat nu net zijn wat de ooit zo verlegen Samantha als geen ander kan.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Samantha Steenwijk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Samantha Steenwijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.