Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Samantha Steenwijk.

2 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijke de finale behaald. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij de mensen.

Samantha weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen

Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Apres Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland

Waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’, eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als artiest meerdere keren optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van het Muziekfeest op het Plein. Voor 2019 staan er veel nieuwe uitdagingen op de planning waaronder haar deelname aan de programma’s De Beste Zangers en Dancing with the Stars.

Boeken of een optie plaatsen voor Samantha Steenwijk?

Voor meer informatie over Samantha Steenwijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Samantha Steenwijk

Deze act is bekeken door 58061 mensen

Specificaties van Samantha Steenwijk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Van den Berg Beheer

  • Ingevuld door: Arie van den Berg
  • Locatie: Alcazar Events Puttershoek
  • Datum: zaterdag 9 november 2019

Reactie:

“Samantha heeft een prachtige stem en maakt er een feestje van.”

10,0

Waardering:

Bekijk alle 2 klantwaarderingen