Rein Mercha

Rein Mercha boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rein Mercha.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De in Den Haag woonachtige Rein Mercha is een volksheld onder de zigeuner mensen. In de 90er jaren heeft hij een CD uitgebracht in de zigeunertaal (Sinti-taal), met bekende liedjes als ‘Diep in mijn hart’ en ‘De glimlach van een kind’, ook is er een documentaire ‘I Soeni’ gemaakt welke bij de NCRV is uitgezonden.

De CD ‘Recht Uit Mijn Hart’ is opnieuw uitgebracht. Nu aangevuld met de titels ‘Mijn Zigeunerkoningin’ en een prachtig duet dat onlangs is opgenomen met Jay, een 10-jarig jongetje, onder de titel ‘Mijn grootste fan’.

Rein werd bekend bij het grote publiek door het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen

Rein werd in Nederland bekend door zijn deelname aan het programma Bloed, Zweet & Tranen! 
Sinds deze succesvolle uitzendingen is Rein een begrip voor zijn Nederlandstalige Fans.
Zijn optredens zijn één geweldig feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Rein Mercha?

Voor meer informatie over Rein Mercha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rein Mercha

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45016 mensen

Specificaties van Rein Mercha

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Rein Mercha

Rein Mercha (Reinard Dewus) is geboren op 27 februari 1963 en woonachtig in Den Haag op het woonwagencentrum . Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner en is daar ook echt trots op. Hij is een ware volksheld onder de zigeunermensen. Rein komt uit een grote familie, leeft voor zijn muziek en zijn grootste hobby zijn paarden, zowel het fokken van paarden als ook ze te berijden.

Als enige en eerste ter wereld heeft Rein in de 90’er jaren een CD uitgebracht met in Sinti (zigeunertaal) gezongen nummers. Rein heeft al in diverse Tv-programma’s opgetreden en was vorig jaar nog te gast in de real-life soap van Antje Monteiro ‘Gipsy Girls’. Er is ook een arti-documentaire over Rein’s leven gemaakt, getiteld ‘I Soeni’, wat ‘de droom’ betekent. Deze documentaire, waarvoor hij in totaal bijna 2 jaar is gevolgd, heeft in alle filmhuizen in Nederland gedraaid, tot zelfs ook in Canada en New York. De film is ook twee keer op de Nederlandse TV uitgezonden.

Rein Mercha is een van de weinige zangers in Nederland met zo’n herkenbare krachtige en volle stem met een unieke snik, gecombineerd met levendige hand- en armbewegingen die karakteristiek zijn voor Rein’s optreden .Hij hoort ongetwijfeld bij de top van de Nederlandse live-zangers, want wat deze man op het podium laat horen, zo overtuigend en vol overgave klinken er maar weinig. De tijd lijkt nu eindelijk rijp om heel Nederland daarvan te laten genieten .Sinds de uitzendingen van het TV programma ‘Bloed Zweet & Tranen’ heeft Rein al een eigen schare fans weten te veroveren.

Met zijn vertolkingen van o.a. ‘Een Man Mag Niet Huilen’ , ‘Eenzaam Zonder Jou’ en niet te vergeten zijn eerste Hitsingle ‘Hou Van Mij’, die in juni 2013 zelfs de Top 10 weet te bereiken, gecombineerd met de van Rein bekende Nederlandstalige bewerkingen van wereldhits is het optreden een absoluut meezingfeest van het begin tot het einde!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rein Mercha

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rein Mercha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.