Rein Mercha

Rein Mercha boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rein Mercha.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rein is de koning van de woonwagenkampen, een echte zigeunerjongen. Hij woont samen met zijn jongste dochter, zijn moedertje, zijn broers, zussen, neven en nichten op een mooi verzorgd kamp van 40 wagens. Zijn wagen is echt zijn kasteeltje. 

Zoals op alle zigeunerkampen was er van kleins af aan altijd al muziek om hem heen, het zingen zit in de familie. Veel van de familie van moeders kant kwam om in de Tweede Wereldoorlog, zij zorgen dat hij zo goed zingt en hij draagt hen altijd met zich mee. Samen met zijn broers en zussen waakt hij nog elke dag bij zijn ‘moedertje’ van 88. 

Rein wil mensen raken en in de ogen kijken als hij een liedje zingt. Hij wil zien dat zijn muziek iets met het publiek doet. Hij zit altijd zo heftig in zijn muziek, dat hij als het ware alle woorden die hij zingt meemaakt.

Als Rein optredens heeft door het land gaat hij altijd op tour met een camper. Deze gebruikt hij als zijn eigen artiestenkleedkamer. 

Boeken of een optie plaatsen voor Rein Mercha?

Voor meer informatie over Rein Mercha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rein Mercha

Deze act is bekeken door 17295 mensen

Specificaties van Rein Mercha

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten