Johan Kettenburg

Johan Kettenburg boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Johan Kettenburg.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Johan is een gescheiden vader van twee kinderen. Hij is afgekeurd als glaszetter omdat zijn rugwervels door het zware werk op elkaar zijn gekomen. Hij zit op dit moment in een re-integratieproject.

Johan is slechthorend geboren; aan beide oren is hij voor 60% doof. Hij heeft leren praten door een bijzondere vorm van logopedie, waarbij hij leerde klanken te voelen in plaats van ze te horen. Dit leerde hij door gebruik van een microfoon, klanken en boxen. Op deze manier heeft hij op jonge leeftijd kennis gemaakt met een microfoon en het gevoel van klanken. Hij heeft nu geen therapie meer: hij hoort de vloermonitoren als hij optreedt en hij heeft eigenlijk - mits hij zijn gehoorapparaten in heeft - niet veel last van zijn hardhorendheid. 

Bij het laatste concert dat Hazes gaf in de HMH zat Johan VIP. Hij was zo onder de indruk dat hij, toen alles leeg was, naar het podium is gelopen, het podium kuste en zei: “Hier kom ik ooit terug”. Dat is nu zijn grote droom. En die droom hoopt hij te bereiken door zijn deelname aan dit programma.

Johan was in eerste instantie niet door naar de eliminatieshows maar Roxeanne en Gerard kozen ervoor hem een wildcard te geven. 

Boeken of een optie plaatsen voor Johan Kettenburg?

Voor meer informatie over Johan Kettenburg kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Johan Kettenburg

Deze act is bekeken door 11951 mensen

Specificaties van Johan Kettenburg

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland