Nieuwe single Jeffrey Schenk - Samen

23/10/2013

Op 25 oktober komt hij eindelijk uit... ‘SAMEN’, de langverwachte, nieuwe single van Jeffrey Schenk. In het pand van Soundwise (de studio van producenten Fluitsma & Van Tijn) zal dan ook het eerste exemplaar worden uitgereikt door niemand minder dan zanger, entertainer en topper René Froger.
 
Jeffrey is enorm trots op de samenwerking met het fameuze producenten-duo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het resultaat mag er zijn: ‘SAMEN’, een lied dat in Jeffrey’s eigen woorden gaat ‘over goede en slechte tijden en over hoe je die samen door kunt komen, ov er iemand die er altijd voor je is’.
 
In de studio van Fluitsma & Van Tijn begon ook het avontuur van het SBS6 TV-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Hij bracht het zelfs tot halve finalist, een niet geringe prestatie.
 
‘SAMEN’ vervult ook een prominente rol in de twee theaterconcerten die staan gepland voor 2014.
 
Op 9 februari 2014 staat Jeffrey met twee theaterconcerten, getiteld ‘Puur’, in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Tijdens deze shows zal hij optreden met een live band.
 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Jeffrey Schenk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeffrey Schenk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.