Jeffrey Schenk

Jeffrey Schenk Boeken of Inhuren? | JB Productions Nick van Ormondt

Jeffrey Schenk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeffrey Schenk.

4 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zingen zit ‘m in het bloed. Zelden is deze uitdrukking meer van toepassing geweest dan op Jeffrey Schenk. Dat werd snel duidelijk toen Jeffrey als 16-jarige alle talentenjachten van Nederland afging, en regelmatig optrad in het fameuze Amsterdamse Café Bolle Jan. De jaren die erop volgen ontwikkeld Jeffrey zich tot een volwaardig artiest en treed overal in Nederland en ver daarbuiten op.

Een artiest geboren om te zingen, dus doet Jeffrey Schenkmee aan het programma "Bloed, Zweet en Tranen

In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de finales weet te bereiken. Hij ontmoet hier producer Eric van Tijn en tot op heden is Eric samen met Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn) verantwoordelijk voor alle muziek en liedjes van Jeffrey.

Jeffrey neemt duetten op met bekende zangeressen

De laatste jaren heeft Jeffrey een aantal duetten opgenomen, zoals met actrice Esmee van Kampen, waarbij ze onder andere te gast zijn bij Carlo & Irene en het programma ‘Life 4 You’. In de zomer van 2016 brengt Jeffrey het zomerse duet ‘Bijna’ met Raffaela Paton uit. Zij won in 2006 het programma ‘Idols’.

Wil je een artiest boeken neem dan contact op met 1 van onze entertainment adviseurs.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeffrey Schenk?

Voor meer informatie over Jeffrey Schenk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeffrey Schenk

Specificaties van Jeffrey Schenk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

DUTCHICT

  • Ingevuld door: Chantal Migchelbrink - Hildebrandt
  • Locatie: Amsterdam
  • Datum: zaterdag 3 juni 2017

Reactie:

“Jeffrey was echt geweldig. Na de eerste zin stond de zaal al op de kop en was het een groot feest. Het contact met jullie, de opbouw en de artiest waren top. ”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 4 klantwaarderingen