Jeffrey Schenk

Jeffrey Schenk Boeken of Inhuren? | JB Productions Nick van Ormondt

Jeffrey Schenk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeffrey Schenk.

4 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zingen zit ‘m in het bloed. Zelden is deze uitdrukking meer van toepassing geweest dan op Jeffrey Schenk. Dat werd snel duidelijk toen Jeffrey als 16-jarige alle talentenjachten van Nederland afging, en regelmatig optrad in het fameuze Amsterdamse Café Bolle Jan. De jaren die erop volgen ontwikkeld Jeffrey zich tot een volwaardig artiest en treed overal in Nederland en ver daarbuiten op.

Een artiest geboren om te zingen, dus doet Jeffrey Schenkmee aan het programma "Bloed, Zweet en Tranen

In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de finales weet te bereiken. Hij ontmoet hier producer Eric van Tijn en tot op heden is Eric samen met Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn) verantwoordelijk voor alle muziek en liedjes van Jeffrey.

Jeffrey neemt duetten op met bekende zangeressen

De laatste jaren heeft Jeffrey een aantal duetten opgenomen, zoals met actrice Esmee van Kampen, waarbij ze onder andere te gast zijn bij Carlo & Irene en het programma ‘Life 4 You’. In de zomer van 2016 brengt Jeffrey het zomerse duet ‘Bijna’ met Raffaela Paton uit. Zij won in 2006 het programma ‘Idols’.

Wil je een artiest boeken neem dan contact op met 1 van onze entertainment adviseurs.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeffrey Schenk?

Voor meer informatie over Jeffrey Schenk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeffrey Schenk

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 86053 mensen

Specificaties van Jeffrey Schenk

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: inclusief monitor/inprikset
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Jeffrey Schenk

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

DUTCHICT

 • Door: Chantal Migchelbrink - Hildebrandt
 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Jeffrey was echt geweldig. Na de eerste zin stond de zaal al op de kop en was het een groot feest. Het contact met jullie, de opbouw en de artiest waren top.

Waardering:

9,0

V.V. Zuidland

 • Door: Dhr. Bevaart
 • Locatie: Zuidland
 • Datum:

Het was een geweldig feest met een zeer goede partyband TOF. Ook Jeffrey wist de aanwezigen lekker te laten hossen en dansen.

Waardering:

7,0

Nomi Co-Packing BV

 • Door: Andre van Peer
 • Locatie: Etten-Leur
 • Datum:

Zeer snelle reactietijd en inplanning van de artiest. Tevens snelle afwikkeling contract en factuur.

Waardering:

8,0

Deborah Organiseert het

 • Door: Deborah Reijnders
 • Locatie: Eindhoven
 • Datum:

Optreden super. Contact met JB prima.

Waardering:

8,0

Biografie van Jeffrey Schenk

BIOGRAFIE
JEFFREY SCHENK

JEFFREY SCHENK… op 24 oktober 1981, geboren in Victoria op het mooie Vancouver Island in Canada. Als kleine jongen komt Jeffrey, samen met zijn ouders en zus, terug naar Nederland om zich te vestigen in het mooie Zaanse plaatsje Wormer.

Al snel wordt het polderdorpje te klein voor de jonge zanger en spreid hij zijn vleugels om aan diverse talentenjachten in Nederland te gaan meedoen.

Gesteund door zijn ouders reizen ze daarna jarenlang samen het land door om overal op te treden. Jeffrey’s vader als zijn vaste geluidsman en chauffeur.

In 2002 wordt Jeffrey benaderd door ‘Bolle’ Jan, van het gelijknamige café in Amsterdam. Het café van de ouders van Rene Froger, waar tevens Rene zijn eerste stappen van zijn carriere heeft gezet.

Op dit kleine podium in dit kleine café bleek Jeffrey uiteindelijk zijn plek te hebben gevonden en zal hier uiteindelijk 14 jaar werken als vaste ‘huis’-zanger.

‘Het echte vak leer je in de kroeg. Het entertainen en met mensen omgaan heb ik hier geleerd. Artiest zijn is zoveel meer dan alleen maar een liedje zingen. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om mezelf te ontwikkelen, Aldus Jeffrey’.

In 2004 staat Jeffrey 4x in het voorprogramma van Rene Froger in de Amsterdam Arena, voor in totaal zo’n 240.000 mensen.

De jaren die erop volgen ontwikkeld Jeffrey zich tot een volwaardig artiest en treed overal in Nederland en ver daarbuiten op.

Hij gaf diverse grote theaterconcerten en zong duetten met o.a. Danny de Munk, Gerard Joling en Paul de Leeuw en ontmoette een aantal keren zijn grote idool Lionel Richie.

In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de finales weet te bereiken.

Hij ontmoet hier producer Eric van Tijn en tot op heden is Eric samen met Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn) verantwoordelijk voor alle muziek en liedjes van Jeffrey.
Direct na het programma brengt Jeffrey zijn eerste single uit handen van het bekende producers-duo uit, getiteld ‘Samen’. Rene Froger reikt het eerste exemplaar uit in Amsterdam.

De laatste jaren heeft Jeffrey een aantal duetten opgenomen, zoals met actrice Esmee van Kampen, waarbij ze onder andere te gast zijn bij Carlo & Irene en het programma ‘Life 4 You’. In de zomer van 2016 brengt Jeffrey het zomerse duet ‘Bijna’ met Raffaela Paton uit. Zij won in 2006 het programma ‘Idols’.

Inmiddels heeft Jeffrey een jarenlange carriere in Nederland en Belgie en is hij een veelgevraagd en succesvol artiest.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jeffrey Schenk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeffrey Schenk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.