Jason Bouman

Jason Bouman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jason Bouman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al op jonge leeftijd begon bij de goedlachse Jason de muziek te kriebelen. Hij leerde toetsen, basgitaar, gitaar en vooral drums spelen en is daarnaast geluidstechnicus en docent op een ROC. 

Jason Bouman winnaar televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen

Maar het artiestenbloed kroop waar het niet gaan kan: Hij trok de stoute schoenen aan en deed auditie bij Bloed, Zweet en Tranen met het Hazesnummer Kleine Jongen. De jury was overtuigd van zijn talent, en ook het publiek liep weg met Jason. Door het winnen van Bloed, Zweet en Tranen bekijkt Jason de muziekwereld nu eens vanaf een heel andere kant. 

Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver

In maart 2014 bracht hij zijn album Zomaar Ineens uit. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason in maart 2015 zelfs in Ahoy.

Boeken of een optie plaatsen voor Jason Bouman?

Voor meer informatie over Jason Bouman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jason Bouman

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 67892 mensen

Specificaties van Jason Bouman

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jason Bouman

Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont. Hij is getrouwd met Samantha en samen hebben zij een zoontje Blaise en een dochtertje is onderweg. Op het moment is Jason te zien in het SBS6 programma 'Bloed, Zweet en Tranen'. 

Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen, omdat daar in die tijd veel vraag naar was. Jason begon aan de muziekschool in Woerden lessen te volgen en groeide al snel uit tot een geschoolde toetsenist. Omdat hij niet van muziekinstrumenten af kan blijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen. 

Toen Jason dertien was begon hij in een band te spelen genaamd 'The Melody Stars'. Deze band speelde vooral covers van The Shadows, The Beatles en andere 60's/70's artiesten. Een jaar later stapte hij over naar 'The Twilights', deze band speelde vooral eigentijdse en Nederlandstalige muziek. Toen Jason zestien jaar was begon hij als geluidsman te helpen met het opbouwen van apparatuur. Binnen twee jaar groeide hij uit tot een vakkundig geluidstechnicus. Niet veel later begon hij met wat mede muzikanten de band 'Destiny'. De band zou later 'Go 4 it' en nog wat later tot 'The Switch Band' uitgroeien waar Jason de leadzang voor het eerst op zich nam samen met een zangeres, totdat de band in 2012 werd opgeheven.

In 2001 begon Jason als instructeur audiovisuele technieken op het ROC Midden Nederland te Utrecht wat later het Creative College zou gaan heten. Hier is hij doorgegroeid tot docent geluidstechniek. Tijdens zijn werk op school heeft hij als hobby gewerkt als geluidstechnicus voor verschillende evenementen, bands en artiesten. 

Jason Bouman is de winnaar van het programma 'Bloed, Zweet en Tranen'.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jason Bouman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jason Bouman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.