Jason Bouman

Jason Bouman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jason Bouman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al op jonge leeftijd begon bij de goedlachse Jason de muziek te kriebelen. Hij leerde toetsen, basgitaar, gitaar en vooral drums spelen en is daarnaast geluidstechnicus en docent op een ROC. 

Jason Bouman winnaar televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen

Maar het artiestenbloed kroop waar het niet gaan kan: Hij trok de stoute schoenen aan en deed auditie bij Bloed, Zweet en Tranen met het Hazesnummer Kleine Jongen. De jury was overtuigd van zijn talent, en ook het publiek liep weg met Jason. Door het winnen van Bloed, Zweet en Tranen bekijkt Jason de muziekwereld nu eens vanaf een heel andere kant. 

Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver

In maart 2014 bracht hij zijn album Zomaar Ineens uit. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason in maart 2015 zelfs in Ahoy.

Boeken of een optie plaatsen voor Jason Bouman?

Voor meer informatie over Jason Bouman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jason Bouman

Deze act is bekeken door 39286 mensen

Specificaties van Jason Bouman

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten