Jason Bouman

Jason Bouman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jason Bouman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dé nieuwe volkszanger van Nederland

Bij het SBS-programma 'Bloed, Zweet en Tranen' werd Jason Bouman ontdekt als dé nieuwe volkszanger van Nederland. 

Al op jonge leeftijd begon bij de goedlachse Jason de muziek te kriebelen. Hij leerde toetsen, basgitaar, gitaar en vooral drums spelen en is daarnaast geluidstechnicus en docent op een ROC. De in Zeist geboren Jason is getrouwd met Samantha. Samen hebben zij een zoontje Blaise en een dochtertje Shego.

Maar het artiestenbloed kroop waar het niet gaan kan: Hij trok de stoute schoenen aan en deed auditie bij Bloed, Zweet en Tranen met het Hazesnummer Kleine Jongen. De jury was overtuigd van zijn talent, en ook het publiek liep weg met Jason. Door het winnen van Bloed, Zweet en Tranen bekijkt Jason de muziekwereld nu eens vanaf een heel andere kant. Hij bracht al twee singles uit en zijn nieuwe album ' Zomaar Ineens' ligt inmiddels op de persen. Laat Jason Bouman maar komen!

Boeken of een optie plaatsen voor Jason Bouman?

Voor meer informatie over Jason Bouman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jason Bouman

Deze act is bekeken door 31673 mensen

Specificaties van Jason Bouman

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten