Denny Braaf

Denny Braaf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Denny Braaf.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Denny heeft een eigen installatiebedrijfje in centrale verwarmingen en koelingen. Na een huwelijk van 19 jaar is hij sinds kort gescheiden. Zijn dochters Noa en Luna wonen bij zijn ex Nicole, maar hij brengt veel tijd met ze door. Ze zijn al 25 of 30 keer in Disneyland Parijs geweest en zijn dochters zijn beretrots op hem. 

Op zijn vijftiende was Denny al zanger in een schoolbandje, sindsdien is hij tot aan zijn scheiding nooit meer gestopt met zingen. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij dat het stoppen met zijn zangcarrière de redding zou zijn van het huwelijk: hij haalde zijn website offline, stopte zijn fanclub... Dit mocht niet baten. Nicole ging toch bij hem weg. 
 
Denny’s zangcarrière heeft dus een paar jaar stil gestaan, maar hij is nu vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij droomt er eindelijk weer van om fulltime op te treden. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen. 

Boeken of een optie plaatsen voor Denny Braaf?

Voor meer informatie over Denny Braaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Denny Braaf

Deze act is bekeken door 10139 mensen

Specificaties van Denny Braaf

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland