Denny Braaf

Denny Braaf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Denny Braaf.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Denny Braaf (1973) is een zanger en entertainer met een warme stem en dito uitstraling. Al 32 jaar lang stopt hij al zijn liefde en muzikaliteit in zijn vak.
 
Bij het programma van SBS6 ‘Bloed, zweet en tranen’ drong hij terecht door tot de halve finale en werd zijn muzikaal talent en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elk optreden bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme heeft hij nu de weg naar succes ingeslagen waarbij hij veel mensen met zijn brede en veelzijdige repertoire kan bereiken.
 
Naast zijn eigen Nederlandstalige repertoire zingt Denny ook Engelstalig
 
Eigen zijn onder andere
  • ‘Heel even’
  • ‘Als je bij me bent’
  • ‘Wil dat je gaat’
  • ‘Straks heb je spijt’
  • ‘Ik geef me nog een 1 keertje over’

Zingt hij onder andere songs van Luther Vandross, Prince, All Green, Stevie wonder, Tom Jones en vele anderen.

Intussen heeft Denny al twee uitverkochte theater concerten gegeven wat een opmaat is voor de toekomst.

Buiten de reguliere optredens om is Denny ook actief met Dinnershows.

Samen met Dennis v Hoorn op drums en Johnny Corsie op piano, doet hij Request shows waar het publiek mede kan bepalen welke songs er live worden gezongen.
 
Nu eindelijk na jaren van de juiste mensen zoeken, is Denny een samenwerking aan gegaan met White Villa en hun label Toekomst Music. In 2020 en 2021 zullen er maar liefst 8 nieuwe singles verschijnen. Denny heeft er enorm veel zin in en ziet de toekomst dan ook zonnig tegemoet. Hij wil mensen raken, en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toe komen.
 
Kortom een artiest met muzikale roots in hart en nieren. Met zijn nieuwe single: ik geef me nog een keertje over, geschreven door Bram Koning zal Denny Braaf weer terug komen in muziekland! Een dijk van een single ondersteund met een prachtige clip is de start van de ‘nieuwe’ Denny Braaf!

Boeken of een optie plaatsen voor Denny Braaf?

Voor meer informatie over Denny Braaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Denny Braaf

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25348 mensen

Specificaties van Denny Braaf

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Denny Braaf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Denny Braaf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.