Daantje

Daantje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Daantje.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Daantje is moeder van twee dochters: Daisy (19) en Michelle (24). Daantje woont op de Vinkeveense plassen. Ze heeft daar een woonboot die uitkijkt op de achtertuin van het huis waar Hazes vroeger woonde. In de zomer is ze vaak aan het zingen met de ramen open. Als de brugwachter dat hoort laat hij vaak de brug nog wat langer open staan zodat ze een klein concertje kan geven.

Daantje begon met zingen toen ze 11 jaar oud was. Haar (inmiddels overleden) vader sleepte haar overal mee naartoe. Als zij al lag te slapen, trok hij haar uit bed om haar mee te nemen naar de kroeg. Daar zong ze dan een paar liedjes. Voornamelijk van de Zangeres Zonder Naam. Ze merkt dat het soms in haar nadeel werkt dat ze een vrouw is, maar zelf vindt ze dat ze net zo goed een avondvullend programma kan weggeven als haar mannelijke collega’s.
 
Johan was in eerste instantie niet door naar de eliminatieshows maar Danny en André junior kozen ervoor haar een wildcard te geven. 

Boeken of een optie plaatsen voor Daantje?

Voor meer informatie over Daantje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Daantje

Deze act is bekeken door 12070 mensen

Specificaties van Daantje

  • Tijdsduur: