Zimra Geurts

Zimra Geurts boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zimra Geurts.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinds haar doorbraak eind 2012 is Zimra niet meer uit de media weg te denken en worden haar activiteiten op de voet gevolgd. Nadat ze door de lezer van Playboy werd uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2011, ging het hard met de blondine. 

Zimra Geurts de naam die alle mannenharten op hol doet slaan! 

Zo werkte Zimra als verslaggeefster voor o.a. te zien bij GeenStijl, Playboy, VeronicaMagazine.nl en 3FM. Tijdens het internationale Playmate Gala werd Zimra uitgeroepen tot Playmate of the World! De Telegraaf bombardeerde haar tot de 'nieuwe Tatjana' en werd ze verkozen tot 'Meest Sexy Vegetariër van Nederland'. 

Zimra is altijd goed voor spraakmakende uitspraken

In de vele tv optredens en interviews die volgden, bleek Zimra altijd goed te zijn voor spraakmakende uitspraken. Daarnaast organiseerde ze onlangs haar eigen drukbezochte strandfeest Bunny Beach. Kortom: aan de populariteit en media aandacht van Zimra lijkt geen eind te komen!
 
Zimra Geurts is vanaf nu te boeken voor Meet & Greets of presentaties. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Zimra Geurts?

Voor meer informatie over Zimra Geurts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zimra Geurts

Deze act is bekeken door 22011 mensen

Specificaties van Zimra Geurts

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland