Zimra Geurts

Zimra Geurts boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zimra Geurts.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinds haar doorbraak eind 2012 is Zimra niet meer uit de media weg te denken en worden haar activiteiten op de voet gevolgd. Nadat ze door de lezer van Playboy werd uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2011, ging het hard met de blondine. 

Zimra Geurts de naam die alle mannenharten op hol doet slaan! 

Zo werkte Zimra als verslaggeefster voor o.a. te zien bij GeenStijl, Playboy, VeronicaMagazine.nl en 3FM. Tijdens het internationale Playmate Gala werd Zimra uitgeroepen tot Playmate of the World! De Telegraaf bombardeerde haar tot de 'nieuwe Tatjana' en werd ze verkozen tot 'Meest Sexy Vegetariër van Nederland'. 

Zimra is altijd goed voor spraakmakende uitspraken

In de vele tv optredens en interviews die volgden, bleek Zimra altijd goed te zijn voor spraakmakende uitspraken. Daarnaast organiseerde ze onlangs haar eigen drukbezochte strandfeest Bunny Beach. Kortom: aan de populariteit en media aandacht van Zimra lijkt geen eind te komen!
 
Zimra Geurts is vanaf nu te boeken voor Meet & Greets of presentaties. Informeer naar de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Zimra Geurts?

Voor meer informatie over Zimra Geurts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zimra Geurts

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38402 mensen

Specificaties van Zimra Geurts

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Zimra Geurts

Zimra Geurts, de naam die alle mannenharten op hol doet slaan. Sinds haar doorbraak eind 2012 is Zimra niet meer uit de media weg te denken en worden haar activiteiten op de voet gevolgd. Nadat zij door de 

lezers van Playboy was uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2011 ging het hard met Zimra.
 
Zo was zij te zien als verslaggeefster voor GeenStijl, 
Playboy en VeronicaMagazine.nl en was ze de spraakmakende side-kick van Giel Beelen in 3FM Freaknacht. Oktober 2012 werd Zimra tijdens het 
Internationale Playmate Gala op de Filipijnen uitgeroepen tot International Playmate of the World. Niet veel later bombardeerde de Telegraaf haar tot de nieuwe Tatjana en werd ze verkozen tot 'Meest Sexy 
Vegetariër van Nederland”.
 
In de vele tv optredens en interviews die volgde bleek Zimra altijd goed te zijn voor spraakmakende uitspraken. Ook veel besproken was het toen het BNN programma Spuiten & Slikken een beeld van Zimra's borsten op het Museumplein in Amsterdam plaatste, die binnen 24 uur was gestolen. In het voorjaar organiseerde Zimra haar eigen druk bezochte strandfeest Bunny Beach, dat gepaard ging met een succesvolle 
campagne met reportage in Panorama, Nieuwe Revu en diverse radio en tv programma's. En aan de opkomende populariteit en media aandacht van Zimra lijkt voorlopig geen einde te komen.
 
Zimra is te boeken voor presentaties of Meet & Greets waarbij de bezoekers met een unieke foto met de Playmate of the World worden vastgelegd.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Zimra Geurts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zimra Geurts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.