Biografie van Koert-Jan de Bruijn

Bij het grote publiek werd Koert-Jan bekend toen hij de rol van Dennis Tuinman in GTST vertolkte. Inmiddels is deze vader van 2 dochters naast acteur ook presentator en wordt hij regelmatig gevraagd voor voice-over opdrachten, o.a. voor de BBC-natuurdocumentaires Earth en One Life. De Amsterdammer stond op de planken met de legendarische musical De Jantjes van Joop van de Ende, de theaterkomedie Lichtjes In Je Ogen van Haye van der Heyden en wat bijrollen in films volgden. De hoofdrol in de korte film Droomvrouw van Sjoerd de Bont levert hem in 2013 een nominatie voor beste acteur van het 48-hour project.

Ook presenteerde Koert-Jan o.a. de volgende programma's; Bestemming Nederland, House Vision, RTL Snowmagazine, Koffietijd, Ik Kom Bij Je Eten, een aantal kinderprogramma's voor Jetix/DisneyXD en Lang Zullen Ze Leven. Vooral dit laatste programma, een medisch informatief programma over DNA in relatie tot ziektes, spreekt zijn ambitie, studie achtergrond en interesse tot op heden erg aan.

Koert-Jan is als presentator en/of dagvoorzitter te boeken voor uw event via Intershow. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren.