Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan de Bruijn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Koert-Jan de Bruijn.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij het grote publiek werd Koert-Jan bekend toen hij de rol van Dennis Tuinman in GTST vertolkte. Naast acteur is hij ook presentator.

De Amsterdammer stond op de planken met de legendarische musical De Jantjes van Joop van de Ende, de theaterkomedie Lichtjes In Je Ogen van Haye van der Heyden en wat bijrollen in films volgden. De hoofdrol in de korte film Droomvrouw van Sjoerd de Bont levert hem in 2013 een nominatie voor beste acteur van het 48-hour project.

Koert-Jan is onder andere acteur en presentator

Ook presenteerde Koert-Jan o.a. de volgende programma's; Bestemming Nederland, House Vision, RTL Snowmagazine, Koffietijd, Ik Kom Bij Je Eten, een aantal kinderprogramma's voor Jetix/DisneyXD en Lang Zullen Ze Leven. 

Sinds 2008 presenteert Koert-Jan diverse tv-programma’s waarvan “Offpiste” en “ Ik BBQ voor jou” al meerdere seizoenen te zien zijn bij RTL. Naast presentator is Koert-Jan ook ondernemer en actief in de parfumerie.

Koert-Jan is als presentator en/of dagvoorzitter te boeken voor uw event. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren.

Boeken of een optie plaatsen voor Koert-Jan de Bruijn?

Voor meer informatie over Koert-Jan de Bruijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Koert-Jan de Bruijn

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36071 mensen

Specificaties van Koert-Jan de Bruijn

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Koert-Jan de Bruijn

Bij het grote publiek werd Koert-Jan bekend toen hij de rol van Dennis Tuinman in GTST vertolkte. Inmiddels is deze vader van 2 dochters naast acteur ook presentator en wordt hij regelmatig gevraagd voor voice-over opdrachten, o.a. voor de BBC-natuurdocumentaires Earth en One Life. De Amsterdammer stond op de planken met de legendarische musical De Jantjes van Joop van de Ende, de theaterkomedie Lichtjes In Je Ogen van Haye van der Heyden en wat bijrollen in films volgden. De hoofdrol in de korte film Droomvrouw van Sjoerd de Bont levert hem in 2013 een nominatie voor beste acteur van het 48-hour project.

Ook presenteerde Koert-Jan o.a. de volgende programma's; Bestemming Nederland, House Vision, RTL Snowmagazine, Koffietijd, Ik Kom Bij Je Eten, een aantal kinderprogramma's voor Jetix/DisneyXD en Lang Zullen Ze Leven. Vooral dit laatste programma, een medisch informatief programma over DNA in relatie tot ziektes, spreekt zijn ambitie, studie achtergrond en interesse tot op heden erg aan.

Koert-Jan is als presentator en/of dagvoorzitter te boeken voor uw event via Intershow. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij altijd de juiste sfeer te creëren.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Koert-Jan de Bruijn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koert-Jan de Bruijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.