De Swinging Jazzband - Valentijn

De Swinging Jazzband - Valentijn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Swinging Jazzband - Valentijn.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Swinging Jazzband werd in 1990 opgericht en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.

Het orkest heeft een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!

Valentijnsdag Looporkest in speciaal Valentijnskostuum

Speciaal voor Valentijnsdag hebben de heren hun "Valentijns Kostuums" uit de kast gehaald. Met elkaar zorgen ze voor gezellig muzikaal liefdes entertainment !

Boek ook onze andere looporkesten:

Al onze kostuums zijn van de hoogste kwaliteit. Ieder orkest is te boeken als trio, kwartet of quintet; mét of zonder zangeres. De prijs die wij vermelden betreft altijd die van het kwartet. Neem contact op om te informeren naar de andere prijzen.

Overige mogelijkheden m.b.t. de Swinging Jazzband - Valentijn zijn

  • Ook te boeken als trio
  • Ook uit te breiden met meerdere muzikanten.
  • Bij te boeken een sousafoonhoes waarop het logo van uw bedrijf of een slogan gedrukt kan worden. Zo loopt onze sousafoonspeler direct reclame voor uw bedrijf.

Boeken of een optie plaatsen voor De Swinging Jazzband - Valentijn?

Voor meer informatie over De Swinging Jazzband - Valentijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Swinging Jazzband - Valentijn

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Dixieland Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33287 mensen

Specificaties van De Swinging Jazzband - Valentijn

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Swinging Jazzband - Valentijn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Swinging Jazzband - Valentijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.