Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau

Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een show met spelletjes, muziek en héél véél prijzen! De Muzikale Prijzenshow is één groot feest met allround superduo Jordy & Sabeau als dynamische spelleiders. En ze gaan door tot de héle prijzenkast leeg is!

Dit is ‘puntje van je stoel’-entertainment, hoewel het nog moeilijk zal zijn om erop te blijven zitten. Is het niet van het lachen, dan is het wel van het swingen óf omdat je mee mag doen aan één van de vele spellen!

De grootste hits in een te gekke spelshow

De grootste hits uit de Kids Top 20 en Top 40 worden afgewisseld met muzikale spelletjes zoals ‘(G)orgeldraaien’, ‘Stop de muziek!’, ‘Raad de plaat’ en meer. Maar ook het beroemde en beruchte ‘Spijkerpoepparcours’ en ‘Pudding slurpen’ mogen natuurlijk niet ontbreken! De ‘papa & mama-battle’ is misschien wel de spannendste van allemaal.

Behendigheid, muzikaliteit en hilariteit: dat is waar het allemaal om draait in de Muzikale Prijzenshow met Jordy & Sabeau!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau?

Voor meer informatie over Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23554 mensen

Specificaties van Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau

  • Tijdsduur: 1 x 60 min. of 2 x 30 min. binnen 2 uur.
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: Incl. 100 km. vanaf Haarlem, hierna 0,25 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muzikale Prijzenshow met Jordy en Sabeau kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.